4 recept på fisk som barn gillar!

Behöver du också recept på fisk som barn gillar? Gissa om vi blev glada över Linnéas fyra middagstips som alla går på det temat. Du hittar dem här!

Fisk till middag? Vissa jublar, och andra rynkar på näsan. En sak är säker – många tycks ha en bestämd relation till fisk som maträtt, och inte minst barn. Som tur är finns det recept på riktigt goda fiskrätter som kan få även den mest fiskskeptiska övertygad.

Varje vecka delar LOPPIs mat- och bakbloggare Linnéa Seidel, som bloggar på Linnéas skafferi, med sig av middagstips på bloggen. Den här veckan är temat soppa, och du hittar alla recept här.

4 recept på fisk som dina barn kommer gilla

Fiskgratäng med grönt mos

I Linnéas recept på fiskgratäng byts det klassiska potatismoset ut mot blomkåls- och broccolimos. Resultatet? En supergod och lika snygg gratäng!

Fisk i ugn med skagenröra

Perfekt vardagsmat med en lyxig touch. Den här rätten går snabbt att laga, och resultatet blir extra gott om du använder sig av lax!

Kokt torsk med äggsås

En riktig klassiker som går hem hos de flesta! Vill du förnya rätten tipsar Linnéa om att byta ut potatismoset mot blomkålsmos. Mums!

Torsk i ugn med creme fraiche, dill och kaviar

Det här receptet är ett av de mest populära på Linnéas blogg genom tiderna. Och det är inte utan anledning! Det här kan vara världens godaste fisk i ugn.

Vill du ha mer middagstips och matinspiration? Missa då inte Linnéas blogg här!

Foto: Linnéa Seidel

Det är dags att förbereda sig för våren 2020 och i videon nedan ger vi er 9 tips på saker du måste göra i mars för att få en grym start på våren!

Läs också

  1. 5 vegetariska middagstips att testa i veckan
  2. 10 enkla middagstips som barnen kommer gilla
  3. Så tar du fina bilder på bebis och barn - 10 tips!