4 recept på fisk som barn gillar!

Middagstips: Fisk som barn gillar

Behöver du också recept på fisk som barn gillar? Gissa om vi blev glada över Linnéas 4 middagstips som alla går på det temat. Du hittar dem här!

Fisk till middag? Vissa jublar, och andra rynkar på näsan. En sak är säker – många tycks ha en bestämd relation till fisk som maträtt, och inte minst barn. Som tur är finns det recept på riktigt goda fiskrätter som kan få även den mest fiskskeptiska övertygad.

Varje vecka delar LOPPIs mat- och bakbloggare Linnéa Seidel, som bloggar på Linnéas skafferi, med sig av middagstips på bloggen. Den här veckan är temat fisk, och du hittar alla recept här nedanför.

4 recept på fisk som dina barn kommer gilla

Fiskgratäng med grönt mos

I Linnéas favoritrecept på fiskgratäng byts det klassiska potatismoset ut mot blomkåls- och broccolimos. Resultatet? En supergod och lika snygg gratäng!

Fisk i ugn med skagenröra

Perfekt vardagsmat med en lyxig touch. Den här rätten går snabbt att laga, och resultatet blir extra gott om du använder sig av lax!

Kokt torsk med äggsås

En riktig klassiker som går hem hos de flesta! Vill du förnya rätten tipsar Linnéa om att byta ut potatismoset mot blomkålsmos. Mums!

Torsk i ugn med creme fraiche, dill och kaviar

Det här receptet är ett av de mest populära på Linnéas blogg genom tiderna. Och det är inte utan anledning! Det här kan vara världens godaste fisk i ugn.

Vill du ha mer middagstips och matinspiration? Missa då inte Linnéas blogg här!

Förskolan är snart igång igen och hösten är runt hörnet. Känner du att sommaren gick alldeles för fort? Denna lista kommer garanterat få dig att längta till hösten!

Läs också

  1. 5 vegetariska middagstips att testa i veckan
  2. Lättlagat och snabbt - 10 middagstips som barnen kommer gilla
  3. Så tar du fina bilder på bebis och barn - 10 tips!