Chokladbollar – 7 bästa recepten

Att baka med sina barn slår aldrig fel, och finns det något roligare än att baka chokladbollar? Rulla i pärlsocker eller kokos, eller varför inte testa att göra en stor chokladsbollstårta? Du får 7 recept på olika typer av chokladbollar. 

Chokladbollstårtalinneasskafferi

Maffigt, gott och roligt att baka. Testa att göra Linnéas chokladsbollstårta med ett täcke av fluffig vispgrädde. Dekorera gärna med blommor.

Cake pops

chokladboll_pa_pinne

Testa att göra cake pops av chokladbollar, du hittar receptet inne hos Hannas bageri. Perfekt liten munsbit på en pinne.

Tårta med extra alltchokladbollstarta

Vad sägs om en tårta med smak av chokladboll med massa godsaker på toppen? Nina från Niiinis kitchen life visar hur du enkelt gör en riktigt god tårta.

Chokladbollar med jordgubbar i jordgubbar_chokladboll

Jordgubbar + choklad = sant. Nu kan du göra egna chokladbollar med en härlig gömma av jordgubbar i sig. Hannas bageri bjuder på recept i sin blogg som ger garanterad wow-känsla.

Hemmagjorda delicatobollar

delicatobollar-linnea

Det går att göra egna chokladbollar som smakar precis som delicatobollarna gör som man köper i affären. Linnéa har knäckt koden och bjuder dig på hennes recept.

Chokladbollar utan socker och smör 

chokladbollar-nyttiga_

Nyttiga chokladbollar utan socker och smör, går det? Ja, i Sandras blogg på vimedbarn.se hittar du ett recept med banan i. Enkelt och gott!

Chokladbollar med lyxig topping

chokladbollar_niiinis

Det går att variera utsidan på chokladbollar på alla möjliga sätt. Vad sägs som strössel, nötter eller varför inte lakritspulver? Nina bjuder på ett smaskigt recept. 

 

 

Läs också

  1. Bakdags? Här är 5 smarriga recept på rulltårta
  2. Veckans helgmums: Fruktglass på pinne
  3. Veckans helgmums: Nice cream