8 tips du inte vill vara utan inför midsommar

Midsommar närmar sig med stormsteg! Oavsett vilket väder som drabbar oss finns det många knep att ta till för att få ett härligt firande. LOPPIs kreativa bloggare har samlat sina bästa tips för en fantastisk midsommarhelg – och du hittar dem här.

8 appar för små barn

Ska ni resa en bit för att komma till er midsommardestination? Ett gäng bra appar kan lindra långtråkigheten bra, och som tur är har ett gäng bloggande småbarnsföräldrar tipsat om sina 8 favoritappar för barn här.

Duka fint till midsommarfesten

Höj feststämningen några snäpp med en härlig midsommardukning! LOPPIs mat- och bakbloggare Linnéa Seidel tipsar om 4 knep som enkelt och billigt ger en rustik och romantisk midsommardukning.

Läs också: Gravid på midsommar? Det här får du äta!

Midsommarkrans till bebis

Vill du också ge din bebis en midsommarkrans, men har noll lust att knyta en (som sannolikt ändå tuggas upp av en liten som har lite svårt att skilja på mat och annat)? Lugn, Nina Malmström tipsar om var du fyndar sötaste midsommarkransen till din bebis i tyg. Vill du knyta en egen krans till dina barn, men vara säker på att inte få med några giftiga blommor? Spana då in listan över blommor du INTE vill sätta i barnens midsommarkrans här.

Goda recept till midsommar

Vad är ett kalas utan en massa smarrig mat? Linnéa Seidel från Linnéas skafferi bjuder på recept på en fantastiskt vacker glasstårta som garanterat imponerar på gästerna. Här hittar du också ett inlägg fyllt av goda recept att servera på midsommar.

Fin midsommarfrisyr

Vill du göra dig själv, eller någon annan i sällskapet, lite extra fin i håret inför midsommarfirandet? Pyssliga Filippa Rådin har fixat en guide för hur du snabbt fixar finfint midsommarhår!

Gör egen krans på 15 minuter…

Vill du göra en enkel midsommarkrans? Spana då in vår rörliga guide här!

…eller fem minuter!

Har du ännu mer bråttom, eller verkligen är sugen på att lägga tiden på annat än kransbindande, bör du spana in Johanna Kajsons supersnabba 5-minuerskrans här!

15 roliga lektips till midsommar

Det är inte midsommar på riktigt om inte stora som små utmanas i lekar av alla de slag! 15 roliga lektips hittar du här!