En magisk dag: Så planerar du ett enhörningskalas

Enhörningskalas

Foto: Unsplash.com

För att göra ett barnkalas oförglömligt kan man planera det runt ett speciellt tema. Just nu är enhörningar ett populärt val, fyllt med färg, glitter och magi. Här är några idéer för att arrangera ett fantastiskt enhörningskalas.

 

1. Inbjudningar

Börja med att skapa inbjudningar i form av enhörningar eller med enhörningstema. Detta kommer att ge dina gäster en försmak av vad som komma skall.

2. Dekorationer

Tänk rosa, lila, blått, glitter och guld. Häng upp enhörningsbanderoller, ballonger och konfetti för att skapa en magisk atmosfär.

3. Kläder

Uppmuntra gästerna att komma iklädda sina bästa enhörningskläder eller tillbehör. Tänk på allt från glittriga kjolar till enhörningdiadem.

4. Aktiviteter

Planera aktiviteter som passar temat. En skattjakt för att hitta den förlorade enhörningen, eller varför inte en pysselstund där barnen får göra sina egna enhörningshorn?

5. Mat och dryck

Skapa en enhörningsmeny med regnbågsfrukt, enhörnings-cupcakes och kanske till och med enhörnings-pizza! Kom ihåg att även dryckerna kan vara färgglada och glittriga.

6. Tårta

Inget kalas är komplett utan tårta! En tårta med enhörningstema, komplett med ett stort enhörningshorn, kommer garanterat att bli kalasets höjdpunkt. Du kan till exempel skapa ett enhörningshorn om du lägger ett glassrån upp och ned ovanpå tårtan och dekorerar med karamellfärgad smörkräm och strössel!

7. Partybag

Som avslutning på kalaset kan varje barn få en partybag fylld med små enhörningsrelaterade presenter att ta med sig hem. Det kan till exempel vara klistermärken och tatueringar i enhörningsmotiv.

Kom ihåg att det viktigaste är att barnen har kul. Med lite fantasi och planering kommer ditt enhörningskalas garanterat att bli en succé!