Välkommen Andrea Norrman – ny toppbloggare på LOPPI!

Andrea Norrman toppbloggare

Idag hälsar vi vår nya stjärna Andrea Norrman välkommen till LOPPIfamiljen! Andrea är 21-åringen som alltid drömt om att bli ung mamma och menar att mammalivet är hennes grej. Förutom att öppet och innerligt blogga om sin vardag med sambon och dottern Belle på 4 månader, har hon också en välbesökt Youtube-kanal – något som visar på hennes otroliga driv. In och hälsa henne välkommen!

Hej Andrea! För de som inte känner till dig sedan tidigare – hur skulle du beskriva dig själv?

– Med en stor passion för min familj och god mat så sprider jag så ofta jag kan positiv och glad energi. Jag tar livet som det kommer och vill vara så enkel som möjligt (fråga min sambo om han samtycker, haha). Jag är 21 år och bor ute i Nacka med min sambo och vår dotter Belle på 4 månader. Runt hörnet bor både mamma och pappa och det trivs vi med! Mina sociala medier och min blogg ligger mig varmt om hjärtat. Jag använder mina kanaler på ett sätt där jag får dela med mig av mina erfarenheter, prata om viktiga saker, lyfta viktighetsfrågor och sprida glädje!

Läs också: “10 saker småbarnsföräldrar gör varje dag som förtjänar medalj”

Hur känns det att börja blogga hos oss på LOPPI?

– Det känns sååå roligt att få komma till en portal där det känns som om jag passar som handen i handsken på något sätt! Plattformens målgrupp är helt rätt för mig, och vi ska inte tala om produktionsgänget! Det ska bli så fruktansvärt roligt att få vara en del av en stor gemenskap. Att faktiskt ha kollegor är någonting som jag saknar med det här yrket, man är till stor del väldigt ensam. Man springer på möten, events med mera och allt oftast ensam. Jag ser så fram emot mysiga frukostar, att kunna bolla idéer, att springa förbi kontoret och heja… Ja, det känns så himla bra!

Vad kommer man som läsare få ta del av i din blogg?

– I min blogg kommer man få läsa om min vardag. Framgångar, motgångar, ups and downs. Jag vill belysa alla livets stunder och inte bara det bra. Mina mest uppskattade inlägg är när jag är så där brutalt ärlig och berättar att programmet Babblarna kommer på när jag tröttnat, eller att jag vissa dagar bara vill köra ner huvudet i sanden. Sen lyfter jag oftast de glada dagarna och erfarenheterna då jag vill att min blogg ska vara en positiv men ärlig plats. Ärlighet varar längst – det kommer jag alltid leva efter.

Läs också: “Handla mat med barn – 6 tips som underlättar”

andrea norrman och belle

Har du alltid drömt om att bli en ung mamma?

– Ja, att vara ung mamma har varit en dröm för mig. Och nu står jag här, så löjligt lycklig över hur mitt liv ser ut idag!

Läs också: “Jag startade eget företag när jag var mammaledig”

Är livet som mamma som du tänkt dig?

– Livet som mamma är både som jag trodde men ändå inte. “En gång i tiden var jag en perfekt mamma, sen fick jag barn” och precis så var det för mig. Många “jag ska aldrig låta mitt barn…”,”…ha skärmtid under 1 år” eller “…ha det helt knäpptyst när hon ska sova”. Men när man väl står där och vaggar (och har vaggat bebisen i 45 minuter) och hon äntligen börjar bli trött efter att ha varit vaken heeela dagen, då sätter man inte gärna igång dammsugaren för att “vänja henne vid ljud”. Men det är också mycket mer fantastiskt än vad jag trott. För varje dag som går så växer kärleken för den där lilla människan och jag förstår inte hur. Men så är det – kärleken är som ingenting annat jag någonsin upplevt. Att vara mamma är min grej!

Besök Andrea’s Instagram @andreanorrman, hennes blogg här och hennes YouTube-kanal här!