Träningsprofilen Lina Spansk – ny toppbloggare

traningsprofil

Idag hälsar vi vår nya stjärna Lina Spansk välkommen som toppbloggare hos oss på LOPPI. Lina Spansk är nybliven mamma och bloggar om träning och hälsa och livet som mamma.

Hej Lina! För de som inte känner till dig sedan tidigare – hur skulle du beskriva dig själv?

– Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord så skulle det kunna vara:
1. Träningsnörd

2. Förvirrad men väääldigt lycklig nybliven mamma
3. Bakamatör
Jag älskar träning och har turen att idag få arbeta med träning/hälsa som personlig tränare och coach. Tillsammans med min dotter Nowa (3 månader) och min fästman Kevin är vi nyinflyttade i en mysig, men halvfärdig, lägenhet på Kungsholmen. Förutom träning så älskar jag familjetid, inredning, vackra blommor, mat och rawbakning! Jag siktar till vardags på att leva ett hälsosamt liv och gillar därför att dela med mig av mina recept och sockerfria raw-experiment som jag försöker mig på i köket.
Läs också: 10 mest bacilltäta sakerna i ditt hem

Hur känns det att börja blogga hos oss på LOPPI?

– Super roligt! Jag har bloggat sen lite drygt ett år tillbaka och nu när jag tog steget in i mammalivet så kändes det helt rätt att flytta min blogg hit. Jag hoppas ni kommer gilla mig lika mycket som jag gillar er.

Hos mig kommer ni hitta mycket snack om (mamma)träning, med tips på mina favoritövningar och upplägg. Ni kommer få följa mig i min vardag där jag försöker skapa mig nya rutiner med Nowa, komma tillbaka i form efter graviditeten, inreda vår nya lägenhet och experimentera fram nya recept i köket.

Är livet som mamma som du tänkt dig?

– Både ja och nej. Jag har lärt mig att:
• De första veckorna efter en förlossning kan vara tuffare än själva förlossningen. Jag visste inte hur påverkad jag skulle bli av alla hormoner och den stora omställningen i livet. Som tur var så vände det fort och övergick till det stadiet som alla kallar “njut av bebisbubblan”.
• Kärleken till sitt barn är det största och mäktigaste som finns.
• Det känns som att tiden går i 190 km/h när man är hemma och är mammaledig! Jag trodde att jag skulle känna mig understimulerad av att inte jobba lika mycket och att tiden skulle gå sakta. Jag hade helt fel!
Det som blev som jag hoppats/tänkt mig:
• Det är precis lika mysigt som det ser ut att glida runt på stan med barnvagn och en latte i handen
• Den mysigaste stunden på dagen är morgonmyset.
• Jag finner tid och luckor till min egen träning. Den har bara blivit bättre med sällskap av min lilla tjej som oftast ligger bredvid och sover eller nyfiket kikar på (med lite underhållning emellanåt).

Spana in Linas Instagram här och bloggen här >>

Läs också

  1. Välkommen Andrea Norrman – ny toppbloggare på LOPPI!
  2. Gravida Danijela Pavlica – ny toppbloggare
  3. Jesper Rodhborn – ny pappabloggare på LOPPI