Gravida Danijela Pavlica – ny toppbloggare

Vi är stolta över att kunna presentera Danijela Pavlica, 27, som ny toppbloggare hos oss på LOPPI. I hennes blogg får du bland annat följa graviditeten och renoveringen av drömvåningen i Stockholm. 

Välkommen till LOPPI Danijela! Vem är du?

– Tack så mycket! Det är svårt att beskriva sig själv men mina vänner brukar säga att jag sprider bra energi och glädje omkring mig. Min kille säger nog att jag är noggrann och gillar att ha kontroll. Många brukar säga att jag är väldigt social.

Hur känns det att börja blogga hos oss?

– Jag gillar LOPPI och alla fina personer som bloggar där. Det är kul och intressant att läsa om andra mammor så jag tycker att jag hamnat helt rätt.

Vad kommer man som läsare få ta del av i din blogg?

– Tidigare kunde man nog läsa om Stockholms nattliv då jag och mina vänner var ute mycket. Men det är ju mindre sånt nu av naturliga skäl. Men jag älskar att resa så det kommer man fortfarande läsa mycket om. Under vinterhalvåret reser vi ofta långt bort, favoriterna är Maldiverna och Miami Beach. Men i det vardagliga blir det nog hur en 27-åring klarar sig i storstan med en liten bebis. Dessutom har vi köpt vår drömvåning på Östermalm nu och renoverar för fullt. Så man kommer närmaste månaderna läsa mycket om den och de möbler vi ska köpa.

Hur känns det att du ska bli mamma?

– Fantastiskt så här långt! Haft en smidig graviditet. Vi får se hur det blir nu i slut spurten. Dessutom kul att några av mina vänner också antingen är gravida eller precis fått barn så man har lite sällskap och kan vara mammalediga samtidigt.

Här hittar du Danijelas nystartade LOPPIblogg och här kan du följa henne på Instagram >>

Läs också

  1. Trillingmamman Karin – ny toppbloggare på LOPPI
  2. Jesper Rodhborn – ny pappabloggare på LOPPI