Hannas Bageri – ny toppbloggare på LOPPI

hannasbageri

Hannas bageri är vår nya toppbloggare på LOPPI. Här berättar hon om bloggen som är fylld med härliga bakrecept och inspiration, sina studier och hur det är att vara bosatt i Köpenhamn med sin fotbollsspelande sambo. Varmt välkommen Hanna! 

Ålder: 23
Bor: I Köpenhamn
Intressen: Baka, dansa och fotografera
Aktuell med: Ny toppbloggare på LOPPI med bakbloggen Hannas Bageri
Gör om dagarna: Studerar ekonomi, bakar, fotograferar och bloggar.

Hej Hanna,

Välkommen som toppbloggare hos oss på LOPPI! Hur känns det?

– Tusen tack! Det känns jättekul att få bli en del av LOPPIfamiljen.

Du studerar ekonomi på distans, hur är det och hur kommer det sig att du bor i Köpenhamn?

– Att studera på distans från Sverige fungerar jättebra! Tycker det är fantastiskt att man har möjligheten till att göra det idag. Det har gjort att jag kunnat flytta med min sambo dit han spelat/spelar fotboll vilket också är anledningen till att vi bor i Köpenhamn idag.

Hur länge har du bloggat?

– I 1år.

hannasbageri

Har bloggen alltid varit en bakblogg?

– Ja, denna blogg har alltid varit de sedan jag startade den för ganska exakt 1 år sedan.

Hur har din blogg utvecklats under tiden då du har bloggat?

– Man kan tydligt se att framförallt bilderna har utvecklats under detta året. För varje bakverk jag bakar lär jag mig nya saker och samma sak vad gäller fotografering. Jag har också blivit tydligare i mina beskrivningar av recepten tack vare mina läsare som kommenterat när de inte förstått vad jag menat.

Hannas Bageri

Vad kan dina läsare förvänta sig när de läser din blogg?

– Massor av recept på allt från tårtor och bakelser till nyttiga bakverk. Tanken med min blogg är att det ska vara recept som inte är allt för tidskrävande och behöver dyra och svårtillgängliga ingredienser. Jag älskar att ställa mig i köket en kväll och baka men då vill man gärna inte behöva stå i flera timmar och hålla på. Förhoppningsvis ska man då kunna hitta något spännande recept här inne hos mig som går snabbt att göra men är lika gott för det! Jag kommer även dela med mig av glimtar från min vardag här i Köpenhamn.

Vilka är dina fem absoluta favoritrecept du publicerat genom tiderna på din blogg?

– Oj vad svårt! Men om jag ska välja får det bli mina chokladbollar med jordgubbsgömma som även är mina läsares favorit. Dulche de leche biskvier, gräddbullar, semmelmuffins och rosa bandet cupcakes.

Läs Hannas blogg här – Hannas Bageri ››