Nu kan du anmäla dig till LOPPIblogbag Provena 2017

Denna utgåva av LOPPIblogbag är fylld med produktnyheter från Provena! I den här blogbagen hittar du 3 olika smaker av deras glutenfria gröt och du får två olika kuponger för att hämta ut och provsmaka deras nya glutenfria småbröd.

Havregrynsgröt hallon

Provenas havregrynsgröt med hallonsmak är glutenfri, mjölkfri och fri från vetestärkelse. Gröten innehåller mycket fiber och är lätt att tillaga. Det enda du behöver göra är att tillsätta kokande vatten och röra om.
Ca pris: 24,90:-

Havregrynsgröt naturell

Provenas havregrynsgröt med naturell smak kommer i praktiska portionsförpackningar. Gröten är glutenfri, mjölkfri och fri från vetestärkelse och tillsatt socker. Gröten innehåller mycket fiber och är lätt att tillaga. Det enda du behöver göra är att tillsätta kokande vatten och röra om.
Ca pris: 24,90:-

Havregrynsgröt äpple & lönnsirap

Provenas havregrynsgröt med äpple- och sirapssmak innehåller 30% mindre socker och kommer i praktiska portionsförpackningar. Gröten innehåller mycket fiber och är lätt att tillaga. Det enda du behöver göra är att tillsätta kokande vatten och röra om.
Ca pris: 24,90:-

Provena glutenfria havre, quinoa & sötpotatis småbröd

Provenas glutenfria havre, quinoa & sötpotatis småbröd är en nyhet i Provenas sortiment. Brödet har en perfekt konsistens och smak. Produkten är helt fri från gluten och vetestärkelse
Ca pris: 26,90:-

Provena glutenfria skivat havrebröd

Provenas glutenfria och skivade havrebröd passar väldigt bra att rosta. Brödet är fritt från gluten och
vetestärkelse och har en bra konsistens och mild smak. Produkten innehåller mycket fiber och är enkel att tillaga då du enbart behöver tina brödet. En förpackning innehåller tio skivor bröd.
Ca: 28,90:-

Provena glutenfria mörkt skivat havrebröd

Provenas glutenfria och mörka skivade havrebröd är ett sötare bröd med en härlig havresmak. Brödet
passar bra att rosta och är helt fritt från gluten och vetestärkelse. Produkten innehåller mycket fiber och är enkel att tillaga då du enbart behöver tina brödet.
Ca pris: 28,90:-

 

Nu är anmälningen avslutad!