Bästa tipsen för dig som ska resa med barn i sommar

Vad får man absolut inte glömma när man ska resa med barn i sommar? Efter den gemensamma semestern på Kos har familjerna Lagergren listat tipsen du inte vill vara utan.

I slutet av maj bar det av mot Kos! LOPPIs toppbloggare Angelica och Stefan Lagergren hade, tillsammans med Angelicas syster (och även hon toppbloggare här på LOPPI) Jessica Lagergren och hennes man, bokat en resa till härliga Grekland för båda familjerna. Med tre barn under två år i resesällskapet finns det en hel del att tänka på – och en massa man inte vill glömma.

Angelica och Stefan Lagergren har ytterligare två semestrar planerade för dem och barnen Alice och Philip i sommar.

– När den första av tre familjesemestrar för året har fått börja sjunka in tänkte jag dela med mig av våra 9 bästa tips hur man får en smidigare semester med små barn, skriver Stefan i bloggen.

Ska man betala övervikt för nerpackad barnmat, och vilken är egentligen den bästa resevagnen? Det, och mycket mer, delar Stefan med sig i listan över hans 9 bästa tips för dig som ska resa med barn här.

Packlista när du ska resa med barn

Men även inför en resa med barn är det viktigt att tänka till, framför allt när det gäller packningen.

– Inför resan hade jag svårt lite att veta vad vi skulle packa med till Elsa. Resväskan blir lätt alldeles för tung, men samtidigt vill man vill ju inte glömma viktiga saker, skriver Jessica Lagergren i sin blogg.

Hon har utvärderat sin packning till lilla Elsa och delar nu med sig av den ultimata packlistan för dig som reser med barn. Guld värt inför sommarens äventyr!

Läs också: Resa under corona

Läs också

  1. Barn i solen - här är 7 tips & råd
  2. 5 tips på saker att göra vid dåligt väder