Vinnare av Årets Babyblogg: Claudia Galli Concha

Efter en spännande final stod det klart att LOPPIs toppbloggare Claudia Galli Concha tog hem priset som Årets Babyblogg 2017 i Babyshops tävling. ”Alltså jag bara skrek rätt ut!”, skriver Claudia om vinsten. 

Claudia Galli Concha driver en populär blogg här på LOPPI om livet som mamma till döttrarna Chloe och Celeste. Hon skriver om livet som entreprenör och har båda barnen hemma på heltid. Hon tävlade tillsammans mot många andra stora föräldrabloggar, men blev alltså hennes blogg som knep guldet.

– Imorse när jag och mamma promenerade till inspelning så fick jag ett samtal från LOPPI. Det var Felicia som jobbar där som frågade om jag hade sett mailet, lite sen till inspelning som jag var så blev jag lite stressad och tänkte att det var något samarbete eller något som jag hade glömt, någon deadline som jag hade missat.
Claudia: ”Nej..sa jag lite släpigt samtidigt som jag fortfarande letade i huvudet efter vad det kunde vara.”
Felicia: ”Du vann Årets Babyblogg!”
Claudia: ”Alltså jag bara skrek rakt ut…jag blev så otroligt glad. Det trodde jag inte, skriver Claudia i sin blogg.”

claudia

”Det här priset känns som ett sånt fint bevis att alla sena nätter och intensivt jobb när tjejerna sover är så värt det.”

När Claudia startade sin blogg var det en liten blogg som mest var en hobby när hon jobbade som skådespelerska.
– Det här med bloggandet har verkligen varit en resa för mig. En livsförändrande resa. Jag började som en skådespelare som hade en liten blogg. Den växte lite men var fortfarande bara en hobby och vissa i min närhet ifrågasatte mig, blogg, varför ska man hålla på med det? För att få gratis saker? Det var knepigt att få folk att ta bloggen seriöst och då blev det det även för mig. Jag berättade inte för folk att jag bloggade och jag skämtade ofta bort det. Jag flyttade runt bloggen på olika portaler men den var aldrig min huvudsyssla. Sen träffade jag LOPPI och alla grymma tjejer som jobbar där och då ändrades allt. Det här priset känns som ett sånt fint bevis att alla sena nätter och intensivt jobb när tjejerna sover är så värt det.

Läs Claudia Galli Conchas blogg här och gå in och gratta henne till vinsten!

Läs också

  1. 10 tips för bättre harmoni i familjen 2020
  2. 9 saker du borde säga till dina barn – varje dag!
  3. 6 giftiga blommor du INTE vill sätta i barnens midsommarkrans