Ny bröllopspodd med Paula Uribe och Johanna Kajson!

Ny bröllopspodd med Paula Uribe och Johanna Kajson

Premiär! Ny bröllopspodd med influencern Paula Uribe och bröllopskoordinatorn Johanna Kajsons. Podcasten “Drömbröllop med Paula & Johanna” behandlar allt man kan tänka sig inför dagen med stort D – hur man planerar inför ett bröllop, frågor och funderingar, tips och råd. Och sist men inte minst, massa skratt och tårar. 

Podden har utgångspunkten i Paula Uribes eget bröllop där bröllopskoordinatorn Johanna Kajson ger sina bästa tips som expert på just bröllopsplanering. Paula Uribe är influencer, bloggare och gifter sig i höst med sin kärlek Hugo Rosas. Johanna Kajson är influencer, bloggare och en av Sveriges främsta bröllopskoordinatorer och tillsammans leder de vartannat avsnitt med olika teman. Det första avsnittet heter “Så börjar du planera ditt bröllop” och innehåller bland annat “Fem snabba” och “Veckans fråga”. Det första avsnittet av duons nya bröllopspodd leds av Johanna.

Läs också: “Kreativa Karin visar hur du gör fina bröllopsdekorationer”

Bröllopspodd varje tisdag

– Jag är så taggad inför detta. Jag och Paula har ju bara träffats två gånger tidigare, så detta blir också ett sätt för oss att lära känna varandra. I podden kommer ni få följa Paula och Hugos resa mot sitt drömbröllop och jag ska dela med mig av alla tips jag sitter på såklart, skriver Johanna på sin blogg.

– Vi kommer också att bjuda på oss själva, och jag kommer att dela med mig om resan inför mitt och Hugos bröllop som sker i år. Jag fortfarande inte riktigt ta in att jag ska gifta mig. Att det här året är sista gången jag heter Paula Uribe. Paula Rosas, klingar det också bra?, skriver Paula på sin blogg.

För att lyssna på podden – klicka HÄR för iTunes.

Och HÄR för att lyssna via Libsyn.

Podden släpps på tisdagar kl 05:30 och finns där poddar finns! Följ deras Facebooksida “Drömbröllop med Paula & Johanna” för att ställa frågor och ta del av frågor, tips och länkar.

 

Läs också

  1. Paula Uribe: "Jag blir lite manjana på sommaren"
  2. Johanna Kajson är ny influencer på LOPPI.se!
  3. 8 bra appar för små barn - föräldrarna tipsar!