Johanna Kajson är ny influencer på LOPPI.se!

Johanna Kajson är ny influencer på LOPPI.se!

Hon är bröllopsexperten vars blogg rymmer såväl igenkänning som inspiration och festligheter i en perfekt balans. Vi är så glada att kunna presentera Johanna Kajson som ny influencer på LOPPI.se!

Välkommen hit Johanna! Hur känns det att flytta bloggen hit?

– Åh, tusen tack! Det känns helt fantastiskt att få joina LOPPIfamiljen och jag är säker på att jag och mina underbara läsare kommer trivas superfint här hos er.

Läs också: “Psykologerna: Så gör du barnens skärmtid till något bra!”

Hur skulle du beskriva dig själv och bloggen för de som inte känner till dig sen innan?

– Min blogg är en ofiltrerad blogg som handlar om mitt liv där jag försöker balansera att driva mina egna bolag där jag främst är känd som att jobba som bröllopskoordinator med småbarnslivet och huslivet nere i Skåne. Vi bodde i Stockholm i åtta år men flyttade ner till vårt drömhus vid havet på Näset för ganska precis ett år sedan så nu pendlar vi en del till jobb och events i Stockholm men jag trivs så himla bra här nere och bloggen bjuder på en hel del jordnära småstadsliv varvat med gala och flärd i Stockholm. Jag bloggar tre gånger om dagen rakt från livet så det är nästa som en livesändning hela tiden. För mig är det viktiga ärligheten med livets ups and downs och att både inspirera och peppa med entreprenörskap, festliga och pyssliga tips, veckans bröllopstips, inredning och träning. Jag bollar och diskuterar även utmaningarna som kommer med småbarnsåren, relationstankar och så några tyngre saker som ligger mig varmt om hjärtat som endometrios, ofrivillig barnlöshet och IVF exempelvis. Min man och sonen Charles, 2,5 år, skymtar förbi i bloggen ibland också såklart. Jag vill vara en ärlig kompis i bloggvärlden från verkligheten, vackra redigerade perfekta bilder hittar man någon annanstans, haha.  Och så har jag världens bästa läsare, de måste jag nämna. Joinar du oss så får du en hög med peppiga och bjussiga läsare bland kommentarsfältet också som alla stöttar, bollar och hjälper varandra.

Johanna Kajson med sin gulliga familj!

Familjen Kajson!

Du är ju bröllopsexperternas bröllopsexpert. Vad har du för råd till alla där ute som försöker kombinera bröllopsplanering och småbarnsliv?

– Lägg en plan för planeringen och gör en sak i taget. Och boka bröllopskvällar istället för att försöka prata om det när det finns tid, hellre att man sitter ner med tända ljus och något gott i glaset en gång i månaden och verkligen tar tag i saken och gör det till världens härligaste bröllopskväll! Och så kan man ju köpa min bok också såklart, ”Planera ditt drömbröllop – med Johanna Kajson” som man bara kan följa från start till mål så guidar jag er genom hela planeringen.

Läs också: “Barn med dålig matlust – 8 tips för att öka matglädjen hemma”

Vi såg i bloggen att du redan börjat julpeppa lite… Hur kommer ni fira jul i år i er familj?

– Ja jag ÄLSKAR julen så vill man ha inspiration på hur man klär in ljusstakar i mossa eller hänger hyacinter i fönstret så ska man hänga hos mig. Nu i november firar jag ”Novent” och börja så smått att inreda i vintergrönska och sätta ljusslingor i  trädgården och sedan fortsätter det med mer och mer hela vägen fram till jul, hurra! Då börjar vi fira den 23:e hos mina föräldrar och min farfar som är världens coolaste farfar och där griljerar vi alltid julskinkan och myser och sedan börjar julafton med julstrumporna ovanför öppna spisen till alla innan hela min familj möter upp mina gudföräldrar familj och firar julfrukosten tillsammans framför julkalendern. Sen är det julvila vid tolv (det gäller att passa på när Charles sover) innan det är Kalle och sedan julmiddagen och så småningom kommer tomten såklart! Och på kvällen avslutar vi hemma i vårt hus med skaldjur och champagne när barnen somnat innan vi kör till Småländska skogarna dagen efter för att börja om igen med min mans familj. Så vi firar i 3-4 dagar.

Läs också: “5 anledningar till att en närvarande pappa är SÅ viktig”

Till sist – vad kommer vi få följa i din blogg framöver?

– Det kommer hända en hel del vill jag lova som är så pirrigt så det knappt är sant men den hemligheten får jag hålla på lite till… I december får ni följa med i ”Kajsons julkalender” med temat ”Mitt perfekta liv” där jag försöker slå hål på att alla bilder och instragramflöden ska vara så himla tillrättalagda och filtrerade numera och jag har fått med mig en hel hög med bloggare som kommer vara med och svara på samma frågor vilket ska bli så himla roligt. Sen får ni följa med till Charmonix på en liten skidsemester utan barn (får man göra så ens? Dra iväg på skidresa med sin man ett par dagar och leva life utan kids? Det känns så himla pirrigt!) och förutom bröllopstips, småbarnsliv, entreprenörskap och lite försök till träning då och då så får ni hänga med på en massa familjehäng såklart.

 

Missa inte att följa Johanna i bloggen här och på instagramkontot @johannakajson!

Följ Johanna Kajson på blogg och instagram!

Läs också

  1. Kreativa Karin gör bröllopsdekorationer i LOPPIpysseltv
  2. Bröllopsceremonin ska precis börja - då gör brudnäbben något oväntat
  3. Tips för att rensa din garderob och skapa en perfekt basgarderob