Nina Hermansen är ny bloggare på LOPPI

Nina Hermansen känner du kanske igen från tv-programmet Hela Sverige bakar? Eller så har du redan varit inne på hennes blogg och tagit del av hennes alla ljuvliga recept. Om inte, här får du lära känna henne bättre. Vi på LOPPI är så stolta och glada över att Nina “Niiinis” Hermansen har börjat blogga hos oss. 

Välkommen till LOPPI, Nina! Hur känns det att ha flyttat hit?
– Jo, men det känns jätteskoj, jag har ju samarbetat med LOPPI en hel del genom åren och känt både Charlotta och Katarina. Jag tycker att LOPPI-gänget verkar toppen!

För de som inte har koll på vem du är, berätta lite om dig! Vad kan man hitta i din blogg?
– Jag är trebarnsmamma till härliga pojkar som är 20 (Theodor = Thedde), 18 (Elliot) och 8 (Milo) år. Gift med Tony sen 10 år tillbaka, han är pappa till vår minsting. De stora barnen är Magnus pappa till. Han är en viktig del i familjen och en av min mans och mina bästa vänner. Vi är en typisk stjärnfamilj med en “lycklig” separation. Vi firar jular ihop, hänger allt som oftast som en enda stor familj till barnens stora lycka såklart. Något jag är väldigt stolt och glad över. Jag är en baknörd av rang så mycket recept på både bak och mat blir det på bloggen. Jag gillar också skönhet (är utbildad makeup artist i grunden) så en hel del skönhetstips blir det också. Gillar också inredning och mode som många andra. Så det bjuds på LIVET på bloggen. Jag försöker också VLOGGA en dag i veckan.

På vilket sätt förändrades ditt liv när du var med i Hela Sverige bakar?
– Bra fråga! På många sätt skulle jag vilja säga. Det var först och främst jäkligt krävande att vara ifrån familjen så jag sov inte ordentligt på alla veckor som det spelades in, det var första gången jag var ifrån familjen så länge någonsin så det var skittufft. Dock växte jag oerhört som person av att utsätta mig för detta. Exponeringen, att bli bedömd, att komma nära helt främmande människor, att spela in TV och våga vara sig själv.

Vilka är dina 3 favoritbloggar?
– Åh….måste man bara välja tre? Hmm…. Har ju så många vänner som bloggar som jag försöker kika in hos minst en gång i veckan. Men för att jag måste nämna tre så gillar jag systrarna Graafs bloggar, hämtar inspiration från Jennys Matblogg och sen vill jag gärna hämta lite modetips hos Englas Showroom.

Din header är ju helt magisk, man vill ju bara äta upp alla cupcakes. Hur ofta bakar du? 
– Vågar jag säga det? Fleeeera gånger i veckan. Nu har jag även börjat med mycket matrecept så det är en hel del matlagning också.

Om du ska bjuda någon på middag, vad bjuder du helst på då? 
– Middag med vänner som är så jäkla trevligt! Jag bjuder gärna på något nytt som jag aldrig lagat tidigare märkligt nog. Det är då jag brukar vilja testa nytt. För att vara konkret så är det gärna en fräsch förrätt t ex smörstekt sparris med lime och parmesan, någon härlig kycklingrätt med gräddig och smakrik sås med god potatis och självklart något chokladigt och kladdigt till efterrätt.

Vad händer i ditt liv i vår? 
– Massor som det känns nu. Jag satsar hårdare än någonsin på att ha en fin blogg med massa härliga recept blandat med lifestyle. Sedan anordnar jag en hel del event och jag har två inplanerade denna vår. Ska bli så kul!

PERSONLIGT

Namn: Nina Hermansen.
Ålder: 44
 år.
Familj: Theodor 20 år, Elliot 18 år, Milo 8 år och mannen Tony.
Bor: Villa i Enköping.
Gör: Influencer och eventfixare.
Gillar: Barnen, Tony, bakning, middag med vänner.
Ogillar: Falska människor och avundsjuka.

Niiinis härliga blogg hittar du här.