Malin Gramer gästar drömbröllop

Malin Gramer gästar avsnitt åtta av Drömbröllop med Johanna & gäster.  Malin avslöjar att hon fick en total blackout vid frieriet och att hon inte minns någonting. Det blir en del lyssnarfrågor, bland annat om Malin påverkas av alla maffiga bröllop på sociala medier? 

Foto: Johannas privata

Veckans avsnitt blir ett härligt samtal mellan Johanna och Malin som är mitt uppe i planeringen av sitt kommande bröllop. Det är många detaljer som ännu är oklara inför bröllopet som kommer hållas i Spanien. Johanna kommer med många tips kring saker som är dags att ta tag i. Malin avslöjar att hon legat vaken en halv natt och funderat kring tärnornas kläder och berättar även vad under planeringen som fått henne att flippa totalt och få spelet på sin blivande man.

Morgongåva är det något man måste hålla på med?

Malin ställer frågan om morgongåva är något man måste hålla på med? Johanna tipsar om förslag på presenter men berättar även varifrån morgongåvan kommer. Hon passar även på att tipsa om små presenter till tärnor och marsalkar och påminner även om vem man INTE får glömma att tacka under bröllopet.

Lyssna här >>

 

Gå med i facebookgruppen Drömbröllop med Johanna & gäster för att diskutera allt som har med bröllop att göra ››

Läs också

  1. Rebecca Stella gästar Drömbröllop
  2. Eventproffset Sharareh Hoss gästar Drömbröllop
  3. Sanne Alexandra gästar drömbröllop