Eventproffset Sharareh Hoss gästar Drömbröllop

Sharareh Hoss gästar avsnitt tre av Drömbröllop med Johanna & gäster.  Hon berättar om det stundande bröllopet och delar med sig av sina berg- och dalbanor av känslor.
– Åh, att vara en fluga på väggen när de gifter sig. Varför kommer ni förstå när ni lyssnar på avsnittet för oj vilket bröllop de planerar, säger Johanna Kajson

Sharareh Hoss driver till vardags PR- och eventbyrån HOSS AGENCY tillsammans med sin syster Roshi. Men i detta avsnitt av Drömbröllop byter hon skepnad, från projektledare till förälskad flickvän och blivande fru.

“Behövs ingen bröllopskoordinator här inte”

Hon berättar öppenhjärtigt om sina känslor under två romantiska Parisresor som innehöll berg- och dalbanor med förväntningar, besvikelser men framförallt ett lyckligt slut. Hon berättar vad hon ser för skillnader med att fixa events åt kunder och sitt alldeles egna bröllop. Givetvis frågar Johanna också om klänningen; hur mycket kan Sharareh avslöja om sin look? Och så har vi möhippan som ännu inte tagit plats. Vad kommer hon absolut inte gå med på för utmaningar? Välkomna till ett energifyllt avsnitt där Sharareh också svarar på era lyssnarfrågor.
– Åh, att vara en fluga på väggen när de gifter sig. Varför kommer ni förstå när ni lyssnar på avsnittet för oj vilket bröllop de planerar. Det kommer att bli så himla härlig helg och eftersom att hon äger en av Sveriges bästa eventfirmor så behövs ju ingen bröllopskoordinator här inte. Även om jag faktiskt fick tipsa en hel del ändå och vi smsat lite efter för de där sista detaljerna. Nu längtar jag tills i sommar när man kanske få se bilder från detta magiska drömbröllop, säger Johanna Kajson.

Klicka här för att komma till avsnittet ›› 

 

Gå med i facebookgruppen Drömbröllop med Johanna & gäster för att diskutera allt som har med bröllop att göra ››

Läs också

  1. Premiär för Drömbröllop säsong 2
  2. Sanna Dahlström och John Guidetti gifter sig