Sanna Dahlström och John Guidetti gifter sig

Sanna Dahlström gästar avsnitt två av Drömbröllop med Johanna & gäster och där berättar hon om det stundande bröllopet med fotbollsspelaren John Guidetti.
– Sanna Dahlström bjuder på ett riktigt roligt avsnitt, säger Johanna Kajson

Foto: Linda Pauline 

Det har blivit dags för en av Johannas egna brudar att ta plats i podden. Sanna Dahlström ska gifta sig med fotbollsspelaren John Guidetti i sommar och i veckans avsnitt av Drömbröllop kan hon bland annat avslöja om hon inte har hittat en klänning än.

“Märks att jag är deras bröllopskoordinator”

Sanna berättar om parets prioriteringar är gällande bröllopet, hur frieriet gick till, har de hållit sig inom budget, varför väljer de att ha bröllop i hela tre dagar och hur tänker de när det kommer till gästlistan? Och eftersom dagen D nu närmar sig med stormsteg undrar Johanna om Sanna börjar bli nervös och vad är hon mest stressad över.
– Sanna Dahlström bjuder på ett riktigt bjussigt och roligt avsnitt. Det märks verkligen i energin i avsnittet att vi har lärt känna varandra och det är högt tempo. Och sen märks det att jag är deras bröllopskoordinator. Ibland har Sanna inte själv koll på vad som är viktigt för dem inför  deras bröllop så då får jag ta henne tillbaka till deras prioriteringslista, säger Johanna.

Lyssna på avsnittet i spelaren nedan eller klicka här för att komma till avsnittet ›› 

Gå med i facebookgruppen Drömbröllop med Johanna & gäster för att diskutera allt som har med bröllop att göra ››

Läs också

  1. Premiär för Drömbröllop säsong 2