Premiär för Drömbröllop säsong 2

Premiär för Drömbröllop med Johanna & gäster säsong 2. Johanna Kajson som driver podcasten är bröllopskoordinator, tvåbarnsmamma och influencer. Den här säsongen kommer att bjuda på en härlig mix av blivande brudar och gifta. 
– Vi kommer rätt nära inpå varje gäst och jag är så himla glad för årets format, säger Johanna Kajson

Foto: lindapauline.se

Vad kommer man få höra den här säsongen av Drömbröllop?

– Åh det är en så himla härlig mix av brudar som har gift sig och berättar allt om sin bröllopsdag – och så fäller jag in en massa tips och råd som vanligt såklart till er som lyssnar som ska gifta er eller vara toastmasters eller tärnor eller så. Jag kan ju inte låta bli som ni vet. Men sen är det också brudar som ska gifta sig som berättar om sin bröllopsplanering och sina tankar, drömmar och rädslor. Vi kommer rätt nära inpå varje gäst och jag är så himla glad för årets format.

Vem är din drömgäst för podden?

– Kronprinsessan Victoria! Tänk att få fråga ut henne om deras magiska drömbröllop. Jag minns det som det var igår!

Vems bröllop hade du velat koordinera?

– Oj vad svårt, jag har ju ingen person så utan varje brudpar är ju unikt och det är så himla roligt att kunna skapa just deras drömbröllop. Kändisar eller inte, idrottsstjärnor eller inte – så är alla två personer som blev kära och vill ingå äktenskap och det är liksom DET jag brinner för. Men om jag ändå ska drömma lite så är det väl någon men asmycket pengar så jag får helt fritt spelrum att boka loss blommor á la Kardashian weddings typ, haha. Så någon i Kardashian kanske? Eller Zlatan?

Vad är det bästa med bröllop?

– Det är den där magin som ligger över det – kärleken. Och det mäktiga i att det handlar ju framförallt om brudparet men idag så planerar många sitt drömbröllop utefter att gästerna också ska ha en magisk dag – att man liksom gör allt tillsammans på ett annat sätt och det har gjort att dagarna tar ett extra steg i den där kärleksbubblan – att alla liksom är pirriga, kära och deltar under bröllopet, jämfört med bara för 10 år sedan när brudparet liksom satt på en liten pidestal nästan och alla skulle titta på. Mitt bästa moment är när jag är inne hos bruden strax innan first look och lugnar nerverna, säga några hemliga peppande ord och sen får göra samma sak med brudgummen innan vi drar igång dagen på riktigt. Då sprakar det!

Till Drömbröllop och första avsnittet med Nicole Falciani ››