Sanne Alexandra gästar drömbröllop

Veckans avsnitt av drömbröllop med Johanna med gäster gästas av influencern Sanne Alexandra . Hon pratar om hur det var att planera sitt bröllop på distans, hur det var att inte ha sin mamma eller sina tärnor med sig när man provar brudklänning och avslöjar en mycket speciell present hon gav till sin blivande man Jacob Josefsson innan bröllopet. 

Foto: Linda Pauline

Sanne hade sedan hon var liten vetat att hon ville ha sitt bröllop på Sundbyholms slott i Eskilstuna. Så när Jacob hade friat ringde hon dagen efter till slottet för att kolla vilka lediga datum som fanns. Mer om själva frieriet berättar hon i podden.

Johanna hittar du här

Känslan viktigast under hela helgen 

Hon berättar även hur viktigt det var att hitta rätt person som kunde föreviga bröllopet med foto och film samt hur viktigt det var för henne och hennes man att få till rätt känsla på själva bröllopet. Att ha en filmare med på sin stora dag är något Sanne verkligen rekommenderar och hon skulle hellre valt bort andra delar om hon varit tvungen.

– Ingen kommer ändå minnas blommorna från vårat bröllop, de kommer minnas stämningen berättar Sanne.

Gå med i facebookgruppen drömbröllopmedjohanna 

Att planera sitt bröllop från andra sidan atlanten

Sanne spenderade mycket tid med att göra research inför den stora dagen själv och det enda hon saknade var att ha sina nära och kära nära. Hon och Jacob bodde då i New Jersey där han spelade hockey för New Jersey Devils.

– Jag kommer alltid komma ihåg att jag gick till Kleinfeld mitt i New York och köpte klänning. Det som är lite synd och tråkigt på ett sätt är att jag kunde inte ha mina tärnor eller min mamma med mig när jag provade klänningar.

Du lyssnar på avsnittet här

 

 

Läs också

  1. Rebecca Stella gästar Drömbröllop
  2. Premiär för Drömbröllop säsong 2
  3. Eventproffset Sharareh Hoss gästar Drömbröllop
  4. Sanna Dahlström och John Guidetti gifter sig