Rebecca Stella gästar Drömbröllop

rebecca stella

Rebecca Stella gästar avsnitt fyra av Drömbröllop med Johanna & gäster. Hon berättar att hon kommer att ha tre olika klänningar under bröllopet och extra allt! 
– Jag får nog erkänna att jag var något övertaggad på att får höra allt om hennes drömbröllop, säger Johanna Kajson.

Foto: Linda Pauline 

I veckans avsnitt gästar tjejen som inte bara tänker ha tre olika klänningar på sitt bröllop – hon tänker ha extra allt! Som det kontrollfreak hon är berättar Rebecca Stella i veckans avsnitt om den kontrollerade förlovningen och varför hon ångrar hur det gick till.

Släpper ledtråd om toastmaster

Rebecca Stella avslöjar en del om bröllopsklänningen, hur långt hon har kommit gällande inbjudningarna och vad hon kan säga om den satta bröllopsbudgeten. Johanna lyckas även få Rebecca att berätta mer om tankar kring blomster, bröllopsmaten, tårtans storlek och sina brudtärnor. Och för att återkoppla till det här med att vara ett kontrollfreak: hur mycket vet Rebecca redan om sin kommande möhippa egentligen? Dessutom släpper hon en ordentlig ledtråd angående vem som antagligen kommer bli bröllopets toastmaster eller toastmadame.
– Jag får nog erkänna att jag var något övertaggad på att får höra allt om hennes drömbröllop som kommer bli av nu i september. Man hör det i min vibe i rösten, haha. Men så är hon ju också världens skönaste tjej, säger Johanna Kajson.

Lyssna i spelaren nedan eler klicka här för att komma till avsnittet ›› 

Gå med i facebookgruppen Drömbröllop med Johanna & gäster för att diskutera allt som har med bröllop att göra ››

Läs också

  1. Eventproffset Sharareh Hoss gästar Drömbröllop
  2. Sanna Dahlström och John Guidetti gifter sig