Bulle i ugnen – ny podd med Nikki Amini & Sara Biderman

Nikki Amini

Mediaprofilen Nikki Amini och kändisstylisten Sara Biderman har lyckats tajma sina första graviditeter och startar nu en podd tillsammans! 
Podden heter ”Bulle i Ugnen” och är ingen helt vanlig ”graviditetssnacksspodd”, utan istället vänder de sig till experter inom respektive område för att få svar på sina frågor.

Foto: Angelica Swanström

– Det som skiljer vår podd från andra gravidpoddar är att vi har tagit in intressanta experter som kan dela med sig av sina erfarenheter och hjälpa oss med våra funderingar kring graviditet och förlossning. Både jag och Sara är väldigt nyfikna personer och kommer ställa väldigt många öppna och även privata frågor som vi funderar över, säger Nikki Amini.

Nytt ämne varje avsnitt

Varje avsnitt kommer att behandla ett ämne som är relevant för graviditeten. Ämnen som kommer att beröras är; kost, träning, fysisk och mental hälsa, gravidmode, hud och hårvård och mycket mer. Många av de myter om vad gravida kvinnor får eller inte får göra kommer också att diskuteras. Det kommer att bjudas på personliga, lättsamma samtal med en hel del humor samtidigt som forskning och fakta har en central roll.
– Det finns så himla många frågor kring graviditet. Det värsta man kan göra är att googla för då får man bara upp en himla massa information om katastrofer etc. Vi vill kunna erbjuda lyssnarna grundläggande information som är bra att veta och vi är så otroligt glada att våra vänner, bekanta, kollegor i branschen ställer upp och gästar podden – spridningen av gäster är så bra, säger Sara Biderman.

Några av de kommande gästerna i podden är:

Tilde de Paula och Dr Mikael
Dr Mouna, hjärnforskare
Anna Bennich, barnpsykolog
Tina Nordström, kock
Jill Holmström, dietist
Fannie Redman, MMA-profil
Jessica Almenäs, programledare
Margaux Dietz. influencer

Du hittar Bulle i ugnen där poddar finns och här ››

Läs också

  1. Kenza Zouiten och Danijela Pavlicas podcast ute nu!