Kenza Zouiten och Danijela Pavlicas podcast ute nu!

Danijela Pavlica och Kenza Zouiten Subosic har startat podcast! “När livet händer” är en podcast om livet som blivande mammor, graviditeter, framgångar och motgångar. 
– Man kommer få följa oss genom glädje och sorg. Vad vore livet utan familj, hopp och kärlek? säger Danijela Pavlica. 

I podcasten “När livet händer” kommer du att få följa vännerna Danijela Pavlica och Kenza Zouiten Subosic. De kommer ta med dig på sina resor genom graviditeter och om allt som hör livet till.

Varför ville ni starta en podd?

– Vi har känt varandra i flera år och är lika gamla. Och vi kände väl någonstans båda två att det vore kul att få dela med sig av allt vi går igenom och visa att livet inte alltid är en dans på rosor. Man har framgångar och motgångar och det är väldigt viktigt att folk förstår det. Vi pratade lite om det och kom överens tillsammans att starta en podd då vi delar samma intresse och är i samma stadie i livet, säger Danijela Pavlica.

Hur kom ni på namnet?

– Namnet kom väldigt naturligt för oss, Kenza och Dani när livet händer. Vi kommer prata mycket om livet generellt och tänkte att namnet var passande för vår livssituation just nu men också innan. För det händer alltid något i livet.

Hur ofta kommer ni att släppa ett nytt avsnitt?

– Avsnitten kommer att komma en gång i veckan.

Kommer podden följa med in på era förlossningar?

– Podden kommer givetvis att följa med under bådas förlossningar och vi kommer dela med oss av så mycket som möjligt, säger Danijela Pavlica.

Följ Danijela i hennes blogg här >>

Illustration av By.Dorm