5 peppiga poddar för barnvagnspromenaden

poddar

Letar du efter poddar som du kan lyssna på när du är ute och tar en promenad med barnvagnen? Eller vill du ha sällskap i köket när du lagar middag eller kanske skratta lite när du tränar? LOPPI listar de 5 bästa poddarna just nu.

 

vattnetgar1. Vattnet går
En podd för dig som älskar att lyssna på förlossningsberättelser. Journalisten Nina Campioni intervjuar kända och okända mammor där de får berätta om sina graviditeter och förlossningar. En ärlig och intressant podd som ger pepp och tips om just graviditeter och förlossningar. Gudrun Abascal som är barnmorska på BB Sophia är även med och svarar på frågor under programmens gång. Några som gästat podden är Hannah Widell, Carin da Silda och Ebba von Sydow.
Här kan du lyssna ›› 

wahlgrenwistam2. Wahlgren & Wistam
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam gör podden Wahlgren & Wistam tillsammans och de bjuder på många skratt. De pratar bland annat om barnuppfostran, relationer och kärlek. De pratar avslappnat, ärligt och utan filter. I varje avsnitt har de något som heter ”Bikten” där folk skickar in sina bekännelser och Pernilla och Sofia avgör hur allvarliga grejer de gjort. Ett väldigt roligt inslag!
Här kan du lyssna ››


pappapodden
3.
Pappapodden
Funderar du på hur det är att vara förälder ur ett pappaperspektiv? Nisse Edwall och Manne Forsberg gör Pappapodden som släpps en gång i veckan. De pratar om pappalivet med självdistans och humor. De avhandlar ämnen som pappakroppen, inskolning, bebisbubblan och mycket mer.

Här kan du lyssna ››

 

tvillingpoddenavsnitt
4. Tvillingpodden

Enäggstvillingarna och Loppi-bloggarna Angelica och Jessica Lagergren gör humorpodden Tvillingpodden tillsammans där de pratar högt och lågt om graviditeter, förlossningar, sex och relationer. De pratar öppet om gamla ex, tokiga snoppar och pinsamma händelser. Ibland bjuder de även in gäster som berättar om sina graviditeter och förlossningar.
Här kan du lyssna ››

 

veckansblacka
5. Veckans bläcka!
Är du nyfiken på vad som händer i Los Angeles ska du lyssna på Veckans bläcka. Jennie Hammar och Karin Bastin pratar om kändisspaningar, hälsa, skönhet och trender. De är två sköna tjejer som bjuder på sig själva och deras härliga röster är behagliga att lyssna på.

Här kan du lyssna ›› 

 

 

Läs också

 1. Cecilia Ehrling: "Utan Let’s dance hade jag inte varit där jag är idag"
 2. Dags att börja förskolan? 5 tips som underlättar inskolningen

En kommentar

 1. PMS-podden skriver:

  PMS-PODDEN By Charlie Michaelsen & Jenny Öhrn Segolsson I PMS-podden pratar vi öppet och roligt om PMS och hur det påverkar relationer, jobb och familj.

  Är din partner plötsligt ett as, din chef ett svin och din bästis en dåre?
  Eller kan det vara så att du har PMS? Vi har startat PMS-podden – en podcast där vi klampar runt i PMS-landet, pratar om och testar behandlingar, träffar forskare och läkare, kollar in alternativmedicin och andra möjliga utvägar. Hur ser forskningen på området ut och hur förklarar man för dem man älskar och jobbar med att livet känns hopplöst en gång i månaden? Vi delar (lite väl) frikostigt med oss av våra pms-erfarenheter i förhoppning om att hjälpa andra kvinnor och få folk att snacka mer om PMS.

  Psst! Syftet med PMS-podden är högst solidariskt och samtidigt VÄLDIGT egoistiskt – vi står inte ut med vår egen PMS och tänker att vi samtidigt kan hjälpa andra kvinnor. Häng med nu!

Visa kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.