Nu har vi börjat ladda för 2016 års upplaga av LOPPIpåsen!

LOPPIpåsen Babylove 2015 - nu laddar vi för 2016 års upplaga

Är du intresserad av LOPPIpåsen Höststart 2016? Och vill du få ett härligt LOPPImagasin Höststart fyllt med spännande läsning för dig som är eller ska bli förälder? Håll utkik! Nu laddar vi inför 2016 års nedsläpp. LOPPIpåsen hämtas sedan ut hos Lekmer.

I förra numret av LOPPImagasin berättade skådespelerskan Claudia Galli Concha om sitt livs roll – mammarollen och bloggaren Lofsan om bästa mammaträningen, restips med barn, trender i barnvagnsdjungeln och pappa-krönika av programledaren Olle Selmén. Vi hade även höstens största vinstregn med priser till ett värde över 10 000 kr.

LOPPImagasin rymmer alltid även guldkuponger och fina rabatter hos välkända märken och företag. Missa inte det!

Tidningens värde är 29 kr.

Hitta till Lekmers butik i Barkarby

Öppettider

Måndag – Fredag: 10-19

Lördag: 10-17

Söndag: 11-17

HITTA TILL LEKMER

 

FRÅGOR & SVAR OM LOPPIPÅSEN:

Vad är LOPPIpåsen?
LOPPIpåsen är en påse med spännande innehåll som tagits fram och marknadsförs av LOPPI.

Förbinder man sig till något genom LOPPIpåsen?
Du förbinder dig inte till någonting. Om du inte vill få fler erbjudanden och information från LOPPI efter att du tagit emot din påse kan du avregistrera dina uppgifter.

Varför man måste anmäla sig?
Det här är ett sätt för oss att marknadsföra LOPPI och även de partners som ligger med i påsen. Påsen har ett värde och vi vill kunna följa upp med erbjudanden efter att man fått påsen.

Kan man få flera påsar?
En påse per registrerat mobilnummer gäller. Du kan bara visa upp ditt sms (värdebevis) en gång för att hämta ut din påse. Alla sms raderas på plats för att undvika att samma person hämtar ut flera påsar. Om ni är en familj med flera barn så får anmäla flera mobilnummer. Ett mobilnummer = en påse.

 

Q&A om LOPPIpåsen Babylove 2015

F: Varför går det inte att få LOPPIpåsen via Lekmer.se utan endast i butiken från 3/10

S: Vi har valt att endast dela ut LOPPIpåsen via event hos Lekmer i Barkarby 3/10 till 8/10. Vi utvärderar löpande våra olika aktiviteter och har tagit detta beslut av både praktiska och ekonomiska anledningar. LOPPImagasin kommer att distribueras ut via Lekmer till alla som handlar hos Lekmer från v.41 och så långt lagret räcker.

F: Jag har inte möjlighet att ta mig till Barkarby utan vill ha en skickad, hur gör jag då?

S: Tyvärr är det endast möjligt att anmäla sig via formuläret på www.loppi.se/loppipasen och sedan hämta ut hos Lekmer i Barkarby 3/10 till 8/10. Vi har inte möjlighet att skicka ut påsar.

F: Jag kan betala för portot – kan ni ändå inte skicka mig en påse?

S: Tyvärr går inte detta, utan det går endast att anmäla sig och sedan hämta ut hos Lekmer i Barkarby 3/10-8/10.