Nu är utdelningen över av LOPPIpåsen för denna gång! Håll utkik efter nästa släpp här!

LOPPIpåsen Höststart

Nu är utdelningen av LOPPIpåsen – Höststart slut för denna gång. Håll utkik på vår Facebooksida LOPPI.se för din chans att få en påse när anmälan öppnas igen!

LOPPIpåsen delades ut i Lekmers butik i Barkarby mellan 27 augusti och 1 september.

LOPPIpåsen Höststart innehöll härliga produkter och en mängd generösa erbjudanden och rabatter. Värdet på LOPPIpåsen och produkterna i påsen var cirka 305 kr. Dessutom innehöll LOPPImagasin Höststart guldkuponger till ett värde av 157 kr + rabatterbjudanden på köp med upp till 40 % hos t.ex. Lekmer, Smartphoto och KidsZoo.

Vill du köpa LOPPImagasin Höststart? Besök vår webbshop här. Och du, missa inte din chans att vinna ditt drömbarnrum eller höstens garderob till kidsen med priser till ett värde av 4000 kronor hos Lekmer.se i tävlingen som du hittar i LOPPImagasin.

Det totala värdet på LOPPIpåsen var över 460 kr!

OBS! Möjligheten att registrera sig för och hämta ut LOPPIpåsen 2016 är tyvärr över för den här gången. Håll koll på vår Facebooksida för att få reda på när nästa LOPPIpåse kommer!

LOPPIpåsen Höststart 2016 innehöll:

Nappflaska från Bambino

BAMBINO nappflaska är en greppvänlig och rymlig nappflaska som passar perfekt för välling. Motiven är designade av Karin Mannerstål. Bambino dinapp ”Variable Flow” ingår i flaskorna. Dinappen ger ett långsamt till normalt flöde som är lämpligt för vatten, ersättning och välling. Bambino dinappar ”Variable Flow”, ”Medium Flow” och ”Fast Flow” passar till flaskorna och finns att köpa som tillbehör.
Värde: 59 kr
BAMBINO ››

loppi-neautral

NEUTRAL Neutrals tvättmedel är särskilt utvecklat för känslig hud tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Tvättmedlet rengör och tar bort fläckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för både färgade och vita textilier.
Värde: prov
NEUTRAL ››

 

Kit från Duplo

LEGO DUPLO kit som ditt barn kan lära sig bygga och skapa med. De färgglada DUPLO-klossarna är speciellt utformade för att vara säkra och passa små händer. Passar från 1,5 till 5 år.
Värde: ca 35-40 kr
DUPLO ››

Skogaholm ekologisk limpa

SKOGAHOLM Ekologisk limpa från Sveriges största limpbagare, Skogaholm. Att baka med ekologiska råvaror är inte helt lätt och därmed är utbudet av mjuka ekologiska familjebröd begränsat. Men nu har vi lanserat Skogaholm Ekologisk limpa bakad på mjöl från skånska Skånemöllan och vi tycker att vi lyckats få fram en riktigt god och saftig limpa. Hoppas du tycker den är lika god som vi!
Värde: 27,90 kr
SKOGAHOLM ››

 

Plockisar från Organix

ORGANIX plockisar, succén från Storbritannien, har kommit till Sverige! Organix plockisar är precis vad det låter som – plockmat för barn. Dessa praktiska munsbitar är perfekta för de minsta som precis lära sig äta själva. Organix plockisar passar för alla tillfällen – som mellanmål, hemma eller på stan, som komplement till måltiderna eller som färdkost på resan. Gjorda på naturliga och ekologiska ingredienser utan några onödiga tillsatser, så det smakar precis som de ska. De finns i 3 olika smaker Morot, Paprika och Majs – alla tre i unika och lekfulla former som gör måltiden till ett nöje!
Värde: ca 10 kr

 

Servetter från Duni

DUNI kalasservetter är perfekta när det är dags att duka upp till kalas! De söta servetterna med djungelmotiv passar fint på barnkalaset. Duka upp med matchande pappersmuggar, papperstallrikar och duk i samma serie och dekorera bordet med plastdjur så är djungeltemat i hamn. Med vår guldkupong i nya LOPPImagasin får du 15% rabatt på www.shop.duni.se.
Värde: 19 kr
DUNI ››

 

Tidning från Kalle Anka & c:o

KALLE ANKA & C: är Sveriges största serietidning med hundratusentals läsare varje vecka. Häng med och lär känna Kalle Anka, Knattarna, Kajsa och de andra knasiga vännerna i Ankeborg. Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar och inte minst att ditt barn utvecklar sitt läsande. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt!
Värde: ca 36 kr
KALLE ANKA & C:O ››

Bamse for de yngsta

BAMSE FÖR DE YNGSTA är en ”pektidning” med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år. Tidningen har även visat sig passa bra för barn som håller på att lära sig läsa. Mindre textmängd i versaler direkt kopplad till tydliga bilder, hjälper barnen på traven. Tidningen trycks på tjockt och tåligt papper. Bamse för de yngsta inleds med en sida som presenterar den figur som berättelsen handlar om och avslutas med en enkel aktivitetssida. Lär känna Bamse, Skalman, Lille Skutt, Nalle-Maja, Vargen och alla de andra! Bamse för de yngsta har fått ett väldigt positivt mottagande bland barn och föräldrar.
Värde: 35 kr
BAMSE FÖR DE YNGSTA ››

Rabatt hos Smartphoto

SMARTPHOTO.SE värdecheck med 30% rabatt och fri frakt. Visst är det är kul med bilder! Och som kund hos smartphoto är det enkelt och tryggt att förvandla dina bilder till något alldeles speciellt – något som ger glädje och bevarar dina minnen i generationer. Du kan alltid vara säker på att alltid få högsta kvalitet till mycket rimliga priser. Sedan 1972 har vi framkallat hundratals miljoner bilder, och idag är smartphoto den ledande fotoproducenten i Europa med över 5 miljoner kunder i 20 länder.
SMARTPHOTO.SE ››

Smakprov på KidsZoo från Acrilex

ACRILEX KidsZoo Tuggisar smakprovspåsar i form av björnar med multivitamin, (bilden visar fiskolja). Välsmakande och lätta att äta. Med naturliga aromer och färger. Smak av jordgubbe, apelsin och citron. Rekommenderad dagsdos för barn: 1 st, tuggas.
ACRILEX ››

 

loppi-magasinet

LOPPIMAGASIN 2016 är fullspäckat med pepp, inspiration och igenkänning för småbarnsföräldrar. Toppbloggerskan Paula Uribe berättar om sin senaste förlossning, du får 16 oemotståndliga recept, tips på hur du får ihop träningen med småbarnslivet, hemma hos-reportage hos fotbollsfrun Josefin Lustig och mycket, mycket mer! Dessutom är tidningen laddad med 12 guldkuponger med de bästa rabatterna för en småbarnsförälder.
Tidningens värde är 29 kr inkl. guldkuponger av totalt värde 157 kr + rabatter på köp, mellan 10-40 %!

LOPPIpåsen är tillverkad i pp-woven.
Värde: 49 kr 

Hitta till Lekmers butik i Barkarby

Öppettider

Måndag – Fredag: 10-19

Lördag: 10-17

Söndag: 11-17

HITTA TILL LEKMER

 

FRÅGOR & SVAR OM LOPPIPÅSEN:

Vad är LOPPIpåsen?
LOPPIpåsen är en påse med spännande innehåll som tagits fram och marknadsförs av LOPPI.

Förbinder man sig till något genom LOPPIpåsen?
Du förbinder dig inte till någonting. Om du inte vill få fler erbjudanden och information från LOPPI efter att du tagit emot din påse kan du avregistrera dina uppgifter.

Varför man måste anmäla sig?
Det här är ett sätt för oss att marknadsföra LOPPI och även de partners som ligger med i påsen. Påsen har ett värde och vi vill kunna följa upp med erbjudanden efter att man fått påsen.

Kan man få flera påsar?
En påse per registrerat mobilnummer gäller. Du kan bara visa upp ditt sms (värdebevis) en gång för att hämta ut din påse. Alla sms raderas på plats för att undvika att samma person hämtar ut flera påsar. Om ni är en familj med flera barn så får ni anmäla flera mobilnummer. Ett mobilnummer = en påse.

 

Q&A om LOPPIpåsen Höststart 2016

F: Varför går det inte att få LOPPIpåsen via Lekmer.se utan endast i butiken från 27/8-1/9

S: Vi har valt att endast dela ut LOPPIpåsen via event hos Lekmer i Barkarby 27/8 till 1/9. Vi utvärderar löpande våra olika aktiviteter och har tagit detta beslut av både praktiska och ekonomiska anledningar. LOPPImagasin kommer att distribueras ut via Lekmer till alla som handlar hos Lekmer från v.35 och så långt lagret räcker.

F: Jag har inte möjlighet att ta mig till Barkarby utan vill ha en skickad, hur gör jag då?

S: Tyvärr är det endast möjligt att anmäla sig via formuläret på www.loppi.se/loppipasen och sedan hämta ut hos Lekmer i Barkarby 27/8 till 1/9. Vi har inte möjlighet att skicka ut påsar.

F: Jag kan betala för portot – kan ni ändå inte skicka mig en påse?

S: Tyvärr går inte detta, utan det går endast att anmäla sig och sedan hämta ut hos Lekmer i Barkarby 27/8-1/9.

Har du fler frågor om LOPPIpåsen är du välkommen att maila oss på [email protected].