Tiobarnsmamman Tina Johansson: ”Vi har skiljt oss”

När vi träffade dem i tv-rutan bodde hela storfamiljen Johansson i ett hus i Älvdalen. Men numera ser deras liv lite annorlunda ut. Loppibloggaren Tina Johansson berättar om vad som har hänt efter att tv-kamerorna stängdes av.

Vilket är ditt roligaste minne från er medverkan i Familjen Annorlunda?
– Det var helt klart vår resa till Turkiet. Det var en upplevelse både för oss och barnen. En annan rolig grej som vi ofta skrattar åt inom familjen är när jag inför Turkiet stod i köket och sa att jag ville åka ”en sådan där båt som man har efter en roddbåt”. Det skrattade Jörgen högt åt – och självklart tog de med det i tv.

Hur kändes det att se sig själv på tv?
– Det var lika spännande för oss som för alla andra. Vi visste ju inte på förhand vad de skulle ta från inspelningsdagarna eller hur de skulle klippa ihop de olika scenerna. Och så var det förstås jobbigt att höra sin röst. Men hela familjen tyckte att det var roligt att vara med i programmet.

Skulle du kunna tänka dig att vara med igen?
– Ja, vi fick faktiskt frågan att vara med i säsong 3. Men då valde vi att tacka nej. Det kändes liksom som att vi inte hade så mycket nytt att berätta. Alla hade redan sett oss storhandla och hänga tvätt.

 

Vad har hänt i ditt liv sedan programmet sändes på tv?
– Under 2012 valde jag och Jörgen att gå skilda vägar. Vi hade vuxit ifrån varandra. Vi var konstant trötta, jobbade både två och gick mest om varandra. Det kändes mer som att vi drev ett företag. Vi möttes i dörren och levde parallella liv. Att skiljas var förstås jobbigt, men det var ett gemensamt beslut och idag har jag och Jörgen en jättefin relation. Och det viktigaste är att barnen har det bra. För egen del så jag pluggat de två senaste åren och jobbar nu som barnskötare och bor i Djurås. Eftersom barnen inte ville flytta eller byta skola så är de bara hos mig på helgerna och på loven.

 

Umgås du eller träffas med några andra deltagare från programmet?
– Jag och Carola Wetterholm pratar en del. Och jag har haft en del kontakt med Mirka Norrström och Rose-Marie Karlsson, som var med i samma säsong som vi. Det skulle vara roligt med någon form av uppföljningsprogram så att man fick veta vad alla andra från alla säsonger av Familjen Annorlunda gör idag.

 

PERSONLIGT:  

Namn: Tina Johansson
Ålder:  41 år i april
Gör: Jobbar som barnskötare i Gagnef kommun
Familj: Alex 20, Amanda 18, Linnéa 16, Matilda, 15 Lovisa, 13, Evelina 10, Olivia 9, Theo 7, Isac och Noel 6 år.
Medverkade i Familjen Annorlunda: Säsong 1 och 2

 

LÄS OCKSÅ: Familjen Norrström är tillbaka i tv-rutan

LÄS OCKSÅ: Carola Wetterholm: ”Min man har lämnat mig med nio barn”

Missa inte Tinas blogg här på Loppi.se!

 

Familjen Annorlunda sänds i TV4 med start måndagen den 27 januari.

 

 


4 kommentarer

 1. Helena skriver:

  Hej , jag vart så paff när jag läste det som har hänt er. Tråkigt men ni har ända en fin
  en relation till varandra å som sagt huvudsaken att barnen har det bra. Faktiskt har jag känt lika å då vi har 5 barn gemensamt , men lyckades få gistan att tända till igen. För mej känns du hel otrolig som har orkat med att ha 10 barn fantastiskt 🙂 Vi är nu lite sugna på en sista , jag har dock tarmbråck efter sista snittet med tvillingarna , visst jag skulle få ont om jag vart gravid samt att jag oroar mej för vad grannarna ska säga 43 nu bli 44 vid förlossningen.. hur ska man göra..sista chansen nu känns det som.
  varför ska man bry sig kan man undra inget de har å göra med samt att det är vi själva som bestämmer Okej trevlig sida å få läsa lite vad som har hänt under åren som gått ,hur ni har det osv.

 2. Mariann Nilsson skriver:

  Hej du sålde en jättefin lampa till en tjej från samma by som jag bor i. Den var verkligen jättefin, fantastiskt ljusspel ger den. Var köpte du den? Skulle så gärna vilja ha en likadan eller liknande.
  Mvh Mariann

Visa kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.