Recept: Rosa varm choklad

Recept: Rosa varm choklad

Passa på att värma dig och familjen med något sött i dubbel bemärkelse nu under vintern – nämligen med rosa varm choklad! Linnéa Seidel visar hur du gör.

På många håll runt om i landet verkar hösten ta i med krafttag och det kan vara mysigt att lyxa till det (och värma upp sig!) med en god, varm choklad när höstvindarna härjar utanför fönstret.

Läs också: ”Varm choklad med smak av pepparkaka”

Rosa varm choklad – söt i dubbel bemärkelse

Linnéa Seidel driver den populära bak- och matbloggen Linnéas skafferi på LOPPI.se. Där delar hon varje vecka med sig av recept skräddarsydda för dig som vill få vardagspusslet att gå ihop utan att tumma på vare sig kvalitét eller smak på familjens mat. Den här veckan bjuder hon på ett recept på varm choklad som du bara inte får missa! Den här är nämligen söt i dubbel bemärkelse – inte bara len och mjuk i smaken utan även fantastiskt fin att titta på med sin rosa färg! Hemligheten är att göra chokladen på vit choklad istället för kakao för att den rosa färgen ska komma till sin rätt. Toppa gärna med både grädde, marshmallows och söta strössel för att maxa din varma, rosa choklad. Den här blir garanterat svår att hålla borta från Instagram!

Läs också: ”Världens godaste kladdkaka? 28 recept för alla smaker!”

Här hittar du Linnéas recept på rosa varm choklad! Vill du se henne tillaga den? Kika på klippet nedanför!

 

Läs också

  1. 3 recept med Nutella du inte kommer kunna motstå!
  2. 19 aktiviteter att göra på sportlovet – bloggarnas bästa tips!
  3. 10 nyttiga och snabba mellanmål