LOPPItrendspaning – här är vårens hetaste designfavoriter

formexfavoriter

Formex, vårens stora branschmässa för form och design, har precis avslutats i Stockholm. Vi har kollat in vårens hetaste designtrender – inte minst vad som gäller för barnrummen. Vill du vara rätt i vår ska du köpa något nytt, hitta något gammalt, lägga till något lånat, något blått och något fått. Med andra ord – blanda, ge och sätt ihop det du gillar. Och glöm inte något blått! Nedan har vi plockat några av våra Formexfavoriter. 

Frank and Poppy
Det här fina svenska varumärket för barn i alla åldrar har fokus på både inredning och kläder. I april kommer en ny textilkollektion HOPE, men redan nu kan du köpa deras fina posters med ABC, räkna-till-tio och världskartor, tryckta i Sverige på svanenmärkt papper.
Kolla in Frank and Poppy här ››

frankandpoppyhope_collection

 

 

 

 

 

 

 

 Kongessloej
Stylish, skandinavisk och högkvalitativ design från danska Kongessloejd. De här spjälskydden kostar en del men du får hög kvalitet och design som håller för flera barn och flera generationer framåt.

Kolla in Kongessloejd här ›› 

Kongessloejd

Swedish Rags
Ett superfint nytt svenskt varumärke som gör trasmattor och kuddar av återvunnet material. Du kan måttbeställa din matta och välja bland många härliga färger. Så fina och både mattorna och kuddarna passar i såväl barnrum som i ett vardagsrum.
Kolla in Swedish Rags här ›› 

swedishrags

MaggieMars
MaggieMars erbjuder en roligare sovpåse i form av en haj. En kombination av stilren design och lekfullhet. Hajen är även anpassad för att användas i barnvagnen. Finns i ett 10-tal färger.

Kolla in MaggieMars här ››

hajsovsack

Cirkuslampan
Vår stora favorit är denna härliga lampa. Går att beställa både som bokstav eller som tecken i flera härliga färger. Nyhet för i år är även en Cirkusspegel.

Kolla in Cirkuslampan.se här ›› 

cirkuslampan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kids Concept
Det här svenska bolaget från Borås designar lekfulla och fantasifulla produkter och koncept med möbler, inredningsdetaljer och presenter för barn i åldrarna 0-7 år.

Kolla in Kids Concept här ›› 

KidsConcept

 

Littlephant
Härliga och färgsprakande Littlephant har som vanligt en massa fint i sitt sortiment. Vi gillar deras posters, dockkläder och den numera klassiska skötväskan i ny färgställning.

Kolla in Littlephant här ›› 

littlephant littlephant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs också

  1. Gör Kreativa Karins fina kattlyktor av papperslera!
  2. Cecilia Ehrling: "Utan Let’s dance hade jag inte varit där jag är idag"
  3. 5 peppiga poddar för barnvagnspromenaden