LOPPI:s nyårskarameller: ”Ett år att minnas”

Nyhetsbrevmed5år
2014 var året då LOPPI firade fem år, vi slog besöksrekord på sajten, lanserade en ny tidning och drog en igång en shoppingclubb. Få sajter har så engagerade besökare som vi har. Det är med er vi växer och ständigt blir bättre. Här kommer en liten tillbakablick av vad som har hänt under det gångna året. 

 

Loppi.se fick  i år en ny snygg kostym. I maj lanserade vi en ny responsiv sajt med sprillans ny design. Och det tog tydligen skruv – trafikrekorden haglade under hösten och nu är vi stadigt över 100.000 unika besökare varje vecka.

 

Under flera år har LOPPI arrangerat flera stora bloggevent, men i år tog vi ett nytt steg och öppnade upp eventen för alla som ville komma. Och det blev succé direkt. I september möttes över 200 gravida och nyblivna mammor på LOPPIevent Babylove i Eric Ericsson-hallen i Stockholm. Tack alla ni som kom!

 

Och tack även alla ni som hämtade ut era LOPPIpåsar under året. I år har vi delat ut över 40 000 LOPPIpåsar. Både på mässor runt om i landet, men främst via Lekmer. Nästa år kommer vi tillbaka med nya upplagor.

 

Under året så var det dessutom premiär för LOPPImagasin. Omslagsstjärnorna Lina Hedlund, Anitha Schulman och Ann Söderlund prydde de tre första numren av tidningen.
Vi är jätteglada över LOPPImagasins framgång. Ni gav oss sådan råg i ryggen – så vi utkommer med fler utgåvor av både påsar och tidningar nästa år!Höstens sista premiär var för vår sprillans nya shoppingclub. Missa för guds skulle inte denna lilla godbit! Vem gillar inte att göra en bra affär när man ändå shoppar?Gå genast in och anmäl dig HÄR så du kan få poäng på alla dina onlineköp.

 

Vår ambition på LOPPI är att erbjuda dig som förälder ett skönt ”hangout” på nätet där du kan få inspiration, göra en och annan bra affär, läsa kul bloggar och bjussa på kunskap som är relevant för just dig.  Vi uppdaterar ständigt våra social kanaler – gilla oss på facebook så du inte missar något!

 

Håll i LOPPIhatten för 2015 – mycket kommer att hända! Häng med i vårt hangout!

 

 LOPPIeventBabylove-puffbild