Julklappstips: Julklapp till barn 9-11 år

Julklappstips! Julklapp till barn 9-11 år

Vad är en bra julklapp till ett barn mellan 9-11 år? LOPPI ställde frågan till tusentals svenska föräldrar – och fick fram topplistan som ger det tydliga svaret. Du hittar årets bästa julklappstips här!

Att komma på vad man ska ge i julklapp till ett barn är inte alltid det lättaste, speciellt inte i den typiska tweenieåldern 9-11 år. I LOPPIs stora julundersökning verkar dock de flesta föräldrarna vara överens om att baskläder alltid är ett säkert kort, liksom kontanter som barnet kan köpa det hen själv vill för. Topplistan visar också på att det verkar finnas en tydlig förhoppning om att våra 9-11-åringar ska vara aktiva nästa år, för både sporttillbehör och sportkläder med utrustning dyker upp på tio-i-topp-listan. Mellan aktiviteterna verkar det dock helt okej att förse våra nästantonåringar med bra läsning. Kanske som en revolt mot alla skärmar?

Läs också: ”Vilken overall är bäst i test 2016? Du hittar topplistan här!”

Spana in listan här nedanför! Vill du ha ännu mer kött på benen? I så fall har vi satt ihop hela 15 klockrena julklappstips som alla stämmer överens med vad som är bäst att ge i julklapp till barn mellan 9-11 år i år.

Topplistan! Det här ska du köpa till barn mellan 9-11 år enligt Sveriges småbarnsföräldrar:

  1. Baskläder
  2. Sporttillbehör (bollar, mål, racketar etc)
  3. Kontanter
  4. Sagobok
  5. Boksamling
  6. Faktabok
  7. Spel till spelkonsol
  8. Accessoarer (smycken, rosetter, hattar, vantar etc)
  9. Sportkläder/utrustning
  10. Cykel

Här kan du läsa mer om undersökningen och hur den gick till.

Julguiden på LOPPI ››