Filippa Rådin och Anja Pärson engagerar sig i Musikhjälpen 2017

Filippa Rådin och Anja Pärson medverkar i Musikhjälpen 2017

Barn är inte till salu, och det kan vi nog alla skriva under på. Dock behövs det resurser för att det som borde vara självklart ska bli sanning i hela världen. Med hopp om förändring engagerar LOPPIs influencer Filippa Rådin sig i Musikhjälpen 2017.

Svt, Sveriges radio och Radiohjälpen har sen 2008 arrangerat Musikhjälpen – ett tv- och radioprogram i ett sänt av lett av tre profiler som under sex dagar låser in sig i en glasbur utan fast föda där de också sänder dygnet runt. Målet är att samla in så mycket pengar som möjligt till ett specifikt syfte, både med hjälp av frivilliga bidrag från tittare och lyssnare och genom att artister och kändisar skänker prylar, tjänster och happenings som publiken får buda på via Tradera.

Bidrar med två auktioner i Musikhjälpen 2017

Att LOPPIs influencer Filippa Rådin lägger mycket av sin tid på att hjälpa andra är inget nytt. Tidigare har hon engagerat sig i både Childhoods och UNICEFs arbete, och i år tar engagerar hon och hustrun Anja Pärson sig även i Musikhjälpen. Årets tema är ”Barn är inte till salu”, och Filippa Rådin bidrar med hela två auktioner för att bidra till insamlingen.

– Är så stolt över att kunna göra något bra på riktigt, skriver Filippa på bloggen.

På tisdagsmorgonen gästade hon, tillsammans med hustrun Anja Pärson, buren för att berätta om de två auktioner de bidrar med. Här kan du buda på en weekend i Åre med bland annat inspirationsföreläsning med Anja och skidkläder utvalda av Filippa, och här kan du buda på en shoppingrunda med Filippa som din personliga stylist och ett presentkort på Lindex på 3000 kr.

Buda på Mikael Lustigs signerade Sverigetröja

Även LOPPIs influencer Josefin Lustig med familj drar sitt strå till stacken i strävan efter mer pengar till Musikhjälpen 2017. Nu kan du buda på hennes man, fotbollsstjärnan Mikael Lustigs, signerade Sverigetröja. Läs mer och ta dig vidare till auktionen här! 


 

Du missar väl inte LOPPIs nyhetsbrev?

Det är helt gratis och du kan när som helst säga upp din prenumeration.

Prenumerera på LOPPIs nyhetsbrev!

Missa inte kommande nyhetsbrev, fyllda med tävlingar, recept och inspiration. Anmäl dig här!

Få unika erbjudanden, massor av tävlingar och bra deals till din e-post – varje vecka. Signa upp dig på LOPPI:s nyhetsbrev. Det är helt gratis och du väljer själv om du vill avsluta din prenumeration.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt