Dela dina erfarenheter av sommaraktiviteter för barnfamiljer i LOPPIs Sommarguiden!

Nu har du som LOPPI-läsare möjlighet att dela dina erfarenheter av sommaraktiviteter och -resmål för barnfamiljer under sommaren! Vi efterlyser erfarenheter av allt från djurparker och naturstigar till lekland, nöjesfält, campingar och badplatser. Har du en blogg länkar vi självklart till dig, och har du skrivit ett inlägg om den aktivitet du tipsar om länkar vi gärna även direkt till det inlägget för att bidra med lite SEO-godis till din blogg.

Du skickar in ditt bidrag via formuläret nedan. Om dina svar blir utvalda för publicering återkopplar vi med ett mejl så att du får bekräftelse när det är publicerat. Tack för att du hjälper barnfamiljer att planera den bästa sommaren någonsin!

Sommarguiden för barnfamiljer

Här kan du som vill dela med dig av dina erfarenheter av resmål och aktiviteter för barnfamiljer under sommaren fylla i dina åsikter för att få en artikel på temat publicerat i LOPPIs Sommarguiden. Om dina tips och erfarenheter blir utvalda för publicering hör vi av oss via mejl!
  • Aktiviteter? Föreställningar? Lekplats? Guidade turer? Berätta vilket utbud du känner till efter ditt besök på platsen och gärna vad ni i familjen tog del av under er vistelse.
  • Vilken mat kunde man köpa, och var det ni åt gott och prisvärt? Om matsäck, beskriv gärna möjligheter att äta matsäck på plats. Finns det platser att äta vid? Micro?
  • Tåg, bil, buss, flyg? Vad det smidigt eller krångligt att ta sig dit?
  • Vi behöver din e-post för att kunna kontakta dig.
  • Vi behöver dessa uppgifter för att kunna länka till dig från artikeln.
  • Har du skrivit ett blogginlägg om er vistelse? Klistra i så fall in länken till inlägget här så kan vi länka det i artikeln.
    För att kunna behandla din ansökan behöver vi ta del av dina personuppgifter som är obligatoriska i detta formulär, läs mer här.