Fina texter till alla hjärtans dag – så skriver du det perfekta meddelandet

Kärleksfulla textmeddelande på alla hjärtans dag

Vem du än ska skicka ett meddelande till på alla hjärtans dag så har vi tips på det perfekta textmeddelandet! Se vår lista med alla hjärtans dag text att skicka till din partner, alla hjärtans dag text till din kompis och självklart har vi glad alla hjärtans dag text att skicka till ditt barn! 

Texter som du kan skicka till din älskling på alla hjärtans dag

Här är några förslag på alla hjärtans dag-meddelanden du kan skicka till din partner.

 1. ”Jag älskar dig och jag är så tacksam att få vara din partner. Du betyder allt för mig och jag är lyckligt lottad som har dig vid min sida.”
 2. ”Alla hjärtans dag är den perfekta dagen att säga hur mycket du betyder för mig. Du är den bästa personen jag någonsin träffat och jag älskar dig mer än ord kan beskriva.”
 3. ”Jag är så tacksam för allt du gör för mig och för den kärlek du ger mig varje dag. Du är den mest underbara personen jag någonsin har träffat och jag älskar dig så mycket.”
 4. ”Alla hjärtans dag är en perfekt dag att visa hur mycket du betyder för mig. Du har förändrat mitt liv på så många sätt och jag är evigt tacksam för allt du har gjort. Jag älskar dig.”
 5. ”Alla hjärtans dag är en dag för kärlek och jag vill att du ska veta att du är den person jag älskar mest av allt. Du är det bästa som någonsin har hänt mig och jag är så tacksam för vår relation.”

Läs mer: https://loppi.se/alla-hjartans-dag-fore-och-efter-barn-6-stora-skillnader/

Alla hjärtans dag text till din kompis

Här är några förslag på alla hjärtans dag-meddelanden du kan skicka till din kompis:

 1. ”Tack för att du alltid är där för mig och för att du gör min vardag lite ljusare. Du är en fantastisk kompis och jag älskar dig för det.”
 2. ”Alla hjärtans dag är en perfekt dag att visa hur mycket jag uppskattar vår vänskap. Du är en av de mest hängivna och lojala vännerna jag någonsin har haft och jag är evigt tacksam för allt du har gjort för mig.”
 3. ”Jag är så tacksam för att ha en kompis som alltid finns där och som jag kan prata med om allt. Du är den bästa kompisen jag någonsin har haft och jag älskar dig för allt du gör.”
 4. ”Alla hjärtans dag är en dag för kärlek och jag vill att du ska veta att jag älskar dig som en kompis. Du betyder så mycket för mig och jag är så tacksam för vår vänskap.”
 5. ”Tack för att du alltid är där för mig och för att du gör mig glad. Du är en av de mest speciella personerna i mitt liv och jag älskar att ha dig som kompis.”

Alla hjärtans dag text som du kan skicka till ditt barn

Här är några förslag på alla hjärtans dag-meddelanden du kan skicka till ditt barn:

 1. ”Älskade [barnets namn], jag älskar dig mer än något annat i världen och jag är så tacksam för att få vara din mamma/pappa. Du är den bästa gåvan jag någonsin har fått och jag är så stolt över allt du har åstadkommit.”
 2. ”Alla hjärtans dag är en perfekt dag att visa hur mycket du betyder för mig. Du är den mest underbara personen jag någonsin har träffat och jag älskar dig så mycket.”
 3. ”Jag är så lyckligt lottad som har en dotter/son som är så omtänksam och kärleksfull. Du fyller mitt liv med glädje varje dag och jag älskar att få se dig växa och utvecklas.”
 4. ”Alla hjärtans dag är en dag för kärlek och jag vill att du ska veta att jag älskar dig mer än något annat i världen. Du är den mest speciella personen i mitt liv och jag är så tacksam för allt du gör.”
 5. ”Tack för att du alltid gör mig glad och för att du fyller mitt liv med kärlek. Du är den bästa dotter/son jag någonsin kunnat önska mig och jag älskar dig så mycket.”

Texter att skriva i alla hjärtans dag kortet

 1. ”Hoppas alla hjärtans dag är full av kärlek och glädje för dig! Du är den bästa personen jag någonsin har träffat och jag älskar att få fira denna dag tillsammans med dig.”
 2. ”Idag är en dag för kärlek och jag är så tacksam för all kärlek och lycka du ger mig. Hoppas alla hjärtans dag är fantastisk för dig och att du får fira med någon du älskar.”
 3. ”Idag är en dag för att visa vår kärlek och jag vill att du ska veta att jag älskar dig så mycket. Hoppas alla hjärtans dag är full av kärlek och glädje för dig!”
 4. ”Idag är en dag för att sprida kärlek och jag vill att du ska veta att jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Hoppas alla hjärtans dag är fantastisk för dig och att du får fira med någon du älskar.”
 5. ”Idag är en dag för att visa vår kärlek och jag är så tacksam för all kärlek och lycka du ger mig. Hoppas alla hjärtans dag är full av glädje och kärlek för dig!”

Läs mer: Alla hjärtans dag 2024 – datum, presenter och historian bakom

Artikelbild: Envato.com

Läs också

 1. Alla hjärtans dag pyssel - Kreativa Karin gör hjärtformade pappaskar
 2. Alla hjärtans dag före och efter barn - 6 stora skillnader