5 tecken på att ni bör avsluta relationen

Stanna kvar i en trasig relation eller fortsätta jobba på den? Det kan vara svårt att veta vad som är värt det. Här är fem tecken på att det kan vara dags att avsluta er relation. 

1. Ni har förlorat intresset för varandra
Under småbarnsåren kan det vara vanligt att du och din partner kommer ifrån varandra. Men om ni under en längre period känner att ni helt har tappat intresset för varandra kan det vara läge att ta tag i problemet, eller välja att avsluta relationen.

2. Ni stör er på varandra
Att irritera sig på småsaker i en relation är helt normalt. Stör du dig på precis allt din partner gör och vice versa? Ja, då kanske det är dags att tänka på refrängen. Att gå runt och irritera sig på varandra gör ingen gladare.

Läs också: 20 frågor att ställa på en dejt

3. Ni kan inte kompromissa
En sund relation bygger ofta på att man som par möts på mitten när man tycker olika. Har ni passerat den gränsen för längesen och slutat att kompromissa med varandra? Då kan det vara dags att lämna varandra.

4. Ni vill inte umgås längre
Så fort du får tid över umgås du hellre med någon annan än din partner. Att inte vilja umgås med sin partner är ett ganska tydligt tecken på att det är dags att avsluta.

5. Attraktionen är helt borta
Som sagt kan det gå upp och ner i en relation, särskilt under småbarnsåren, och speciellt när det kommer till sexlivet. Men om ni helt har tappat suget på varandra och inte känner det minsta attraktion kan det vara ett tecken på att ni ska gå vidare.

Inspiration: powerofpostivity.com

nyhetsbrev_bild_2

Missa inte kommande nyhetsbrev, fyllda med tävlingar, recept och inspiration. Anmäl dig här!

Få unika erbjudanden, massor av tävlingar och bra deals till din e-post – varje vecka. Signa upp dig på LOPPI:s nyhetsbrev. Det är helt gratis och du väljer själv om du vill avsluta din prenumeration.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

 

Se i videon nedan: Så förändras relationen när ni blir föräldrar – berättat av en mamma

 

 

Läs också

  1. Fråga barnpsykologerna om barn, föräldraskap och relationen
  2. 22 tips för att få relationen att hålla
  3. 9 sköna anledningar att ha sex