Veckans snackisar: Förlossning, säga nej och julrecept

Ulrika Forsberg delar med sig av sin förlossning på Youtube, Filippa Rådin tar upp ämnet ”att säga nej till barn” och Linnéas Skafferi har jul i 24 dagar i bloggen. I veckans bloggsnackisar tar vi upp det senaste i bloggosfären från veckan som har gått.

Ulrika Forsbergs förlossning på film

Ulrika Forsberg har delat med sig av sin förlossning med Hampus i en film. Förlossningsfilmen har i skrivande stund setts över 38 000 gånger.
– Känsliga tittare ska inte titta! Sen finns det risk för att man kan tro det är en porrfilm om man tittar utan bild, haha! Inte kul att höra sig själv, stön å skrik! Men det bjuder jag på! Allt för er mina fantastiska läsare, skriver Ulrika i bloggen.

”Säger du nej till dina barn av lathet?”

LOPPIs toppbloggare Filippa Rådin har tagit upp ämnet ”att säga nej till sina barn”.
– Säger du nej till dina barn för att du är lat? Säger du nej eller kommer med en ursäkt att du inte hinner för att du måste XXX ibland när barnen frågar om du vill leka lego, gå ut, pyssla eller vad som helst??, skriver Filippa i bloggen. Läs hela inlägget här.

Läs också: ”Jessica Lagergren: Säg inte ”inte” och andra tips”

24 dagar av jul hos Linnéas Skafferi

Linnéa Seidel har julstämning deluxe i bloggen. Varje dag under hela december bjuder hon på ett härligt recept med en touch av jul. Hittills har hon bland annat delat med sig av godsaker som kesokaka med saffran, mariannebollar och pepparkaksglass. Spana in Linnéas Skafferi för fler juliga recept.

Läs också

  1. Veckans bloggsnackisar: Kan barnen vara på föris när mamma har semester?
  2. Veckans snackisar: Så tacklar bloggarna kombon snö och barn!
  3. Veckans bloggsnackisar