Veckans: Dansare

Foto: Filipa Rådin

Paljetter, ömma fötter och musik. Den 10 mars drar nya säsongen av det populära tv-programmet Let´s dance igång. En av de som ska lära sig att dansa i år är ingen mindre än Filippa Rådins fru Anja Pärson. 
– Det ska bli så roligt att se henne anta den här utmaningen! Hon har aldrig dansat pardans förut och jag har ingen aning om hur det kommer att gå, skriver Filippa i sin blogg. 

Nu är alla deltagare presenterade för årets säsong av tv-programmet Let´s dance. Före detta slalomproffset Anja Pärson kommer att dansa tillsammans med Calle Sterner. Anjas fru och LOPPIs toppbloggare Filippa Rådin är spänd på hur det kommer att gå.
– Det ska bli så roligt att se henne anta den här utmaningen! Hon har aldrig dansat pardans förut och jag har ingen aning om hur det kommer att gå! Det har varit ett intresse under några år men vi har inte känt att det funnits plats i vårt liv tidigare. Fast det kanske det inte finns nu heller egentligen. Men visst håller ni med om att det kommer bli otroligt spännande att se Anja ta ut svängarna i en tango haha! Fuldanser i köket har hon gott om men en långsam vals i höga klackar och paljettbaddräkt kommer bli en höjdare i vår! Hoppas ni kommer att hänga med oss i den här resan och det kommer garanterat behövas en hel del stöd och pepp på alla plan, skriver Filippa i bloggen.
anja_
“Möttes av en danscirkus”
I veckan var det dags för Let´s dance presskonferens och med på plats fanns Filippa.
– Vi började dagen med att Anja hade varit lite optimistisk med tiden så jag stannade hemma med barnen och fixade lite. När jag väl kom till Grand Hotell möttes jag av en danscirkus, bokstavligen en cirkus. Paljetter och tajta brallor, spraytanade kroppar, hjulande och hängande i kristallkronorna i taket. Energin bara studsade fram och tillbaks runt väggarna. Jag hittade Anja i sminket med Fanny. Så underbart att ha Fanny på plats så Anja har sin lilla lugna stund med en människa hon känner och kan slappna av med. Och hur snyggt har hon inte gjort Anja! Bländande vacker när jag tittade på henne blev jag stum av beundran, skriver Filippa i bloggen. 

Läs mer om Anja i Filippas blogg där hon uppdaterar flitigt om Anjas medverkan. Heja Anja!

Läs också

  1. Veckans bloggsnackisar: Ny pappablogg, årets granne och dop!
  2. Veckans bloggsnackisar: Kan barnen vara på föris när mamma har semester?
  3. Veckans snackisar: Gabriellas ilska och Paulas prank!