Veckans snackisar: Gabriellas ilska och Paulas prank!

Gabriella Joss ryter ifrån!

Gabriella Joss har tröttnat på att läsarna som är veganer hoppar på henne för att hon ibland äter en skiva ost, har smör på mackan eller använder kläder gjorda i skinn.
– Jag är trött på att bli påhoppad av veganer som tycker att jag är hemsk som inte går ”hela vägen” och låter bli att bära skinn och äta mejeriprodukter. Vi får alla hjälpas åt att bidra med det vi kan och dra vårt strå till stacken. Vissa äter vegetariskt hela tiden, andra veganskt. Vissa har en vegetarisk dag i veckan! Jag tycker att alla får göra som dom vill. Det är slutsatsen jag drar idag.

Paulas roliga prank mot Hugo

Vi är så nyfikna att vi spricker. Paula Uribe har planerat ett prank för Hugo Rosas under en längre tid och igår utförde hon äntligen det. På Paulas instagram finns en liten filmsnutt från när Hugo hoppar ner i badkaret, men lika fort hoppar upp igen skrikandes: “VAD ÄR DET I VATTNET???” Paula har lovat att avslöja pranket i sin blogg inom kort. Vi väntar med spänning! Vad tror ni att det kan vara i badkaret? En orm? Kräftor? Eller massa fiskar? Kommentera gärna nedan.

 

Klick

Läs också

  1. Veckans bloggsnackisar: Ny pappablogg, årets granne och dop!
  2. Veckans bloggsnackisar: Kan barnen vara på föris när mamma har semester?
  3. Veckans snackisar: Claudias bebis, matbloggspris och möhippa!