Toppbloggarnas bästa träningstips

toppbloggare_loppi

Snabba träningspass på youtube, barnvagnspromenader och aktiviteter tillsammans med barnen. Här är toppbloggarnas bästa träningstips.

Jennifer Reinhold

Jennifer Reinhold, mamma till Hailey och Chloe.
– Mitt bästa tips för att ta sig upp ur soffan är att få uppleva den härliga känslan efteråt. 30 min eller 1 timme ute på en skön promenad eller joggingtur fyller en med så otroligt mycket energi och välmående. Tänk på att den bästa träningen är den som blir av.
Josefin LustigJosefin Lustig, mamma till Lucia och Lexie. 
– Det är inte ofta jag tar mig tid till att träna, men så fort min yngsta dotter börjar på Nursery så är det dags att ta tag i träningen igen. Men något som passar bra för en småbarnsmamma är ett kort intensivt pass du kan göra hemma. Jag brukar köra detta träningspass på youtube. Ett tips är att hitta något pass du gillar på youtube och köra det så ofta du kan. Det här är endast 10 minuter långt och det är riktigt jobbigt.
Jessica OlérsJessica Olérs, mamma till Noah. 
– Min motivation till träning hittar jag genom att inte ha så höga krav på mig själv. För mig är det bättre att sätta upp realistiska mål än att säga att jag ska träna 4-5 gånger i veckan. För mig är nämligen inte 4-5 träningstillfällen i veckan realistiskt och jag kommer bara bli besviken på mig själv för att jag inte hunnit. Istället sätter jag upp två träningstillfällen och blir det fler är det en bonus och jag känner mig extra duktig. Sen tycker jag att det är lättare att träna på morgonen så man har resten av dagen fri för annat roligt som kan dyka upp. Härliga träningskläder gör också träningen roligare och gör så att jag känner mig mer motiverad.
Jessica LagergrenJessica Lagergren, mamma till Elsa.
– Jag försöker att gå en promenad med barnvagnen minst fyra dagar i veckan. Jag tycker att det är härligt med frisk luft och jag mår så mycket bättre efter en promenad än innan. Det är dessutom en väldigt härlig årstid att gå just promenader på nu när det äntligen är ljust ute. Mitt bästa tips är att ta sig ut helt enkelt.
Therese WickmanTherese Wickman, mamma till Ellah och Kidh.
– Lova barnen! Mitt bästa tips är att aktivera sig med barnen och jag försöker att hålla mina löften till mina barn. Om jag lovar jag barnen att vi ska ut och cykla, åka skidor eller att vi ska ha disco här hemma så håller jag det. För om jag är trött då och har lovat dom skulle mitt samvete ta emot om jag inte höll mitt ord. På så sätt rör jag på mig aktivt, på ett roligt sätt och det tillsammans med mina barn. Tips på aktiviteter är cykla, simma, promernera, åka skidor och dansa. Att röra sig ska vara enkelt och kul.
stefanlagergrenStefan Lagergren, pappa till Alice och Philip. 
– Mitt bästa träningstips är att träna något som du tycker är kul. Är det värsta du vet att springa på ett löpband så är det inte det du ska göra. Men den bästa träningen, är klyschigt nog, den som faktiskt blir av. Men det som motiverar mig är inte själva träningen utan känslan efteråt. Den där underbara känslan när endorfinerna kickar in och man kliver ut från gymmet eller sporthallen och man är alldeles överlycklig.
Gabriella Joss

Gabriella Joss, mamma till Jason.
– Jag finner motivation i nya träningskläder. Unna dig ett nytt set färgsprakande kläder och ett par snygga och bekväma skor. Man blir så taggad på att komma igång då. Har du inte möjlighet att åka till gymmet varje dag så rekommenderar jag en yogamatta. Ner på golvet och på med en youtube-video. Mina favoritvideos när det kommer till träning är dom med Ida Warg. Snabba och enkla övningar som gör en riktigt svettig.

Foto: Amplifyphoto, Malinellafoto, Sandra Rogers. 

Läs också

  1. 15 superläckra träningstights