Sportlov i Stockholm 2024: Aktiviteter att göra med barnen

Sportlovsaktiviteter i Stockholm

Snart är det dags för alla unga stockholmare att äntligen få sitt sportlov. Men vad kan man hitta på som barn och ung i huvudstaden under sportlovsveckan? Vi tipsar om roliga aktiviteter att göra på sportlovet! 

När är det sportlov 2024? Sportlovsdatum för alla orter!

Skridskor i Stockholm

Både i Stockholms innerstad samt i förorterna finns det gott om spolade isbanor.Ta med er matsäck och en termos med varm choklad och njut av en dag på isen med hela familjen eller med era vänner!

Åk pulka, – perfekt för barnfamiljen!

En enkel men ack så roligt aktivitet det är att åka pulka. Särskilt om ni är en barnfamilj. Men vi lovar, de flesta tonåringar lär faktiskt också uppskatta det. Kanske har ni pulkabackar alldeles i närheten där ni bor? Först ner för backen vinner!

40 (!) roliga saker att göra på sportlovet med barn

Paddla vinterkajak

Många säger att Stockholm upplevs bäst från vattnet, och det stämmer även vintertid. Med bland annat Green Trails eller Stockholm Adventures kan du ge dig ut på en frisk kajaktur och uppleva vackra vinterlandskap i sällskap av en professionell guide.

Fika utomhus

Vem säger att fika utomhus endast hör sommaren till? Det kan vara nog så mysigt på vintern också! Gör en egen hemmagjord god fika med mackor, bullar, kakor och kanske någon frukt. Glöm inte termosarna med kaffe och varm choklad också! Bege er till någon mysig plats, kanske vid en sjö, och fika på!

Sportlovsaktiviteter i Malmö: Så maxar ni ledigheten!

 

Bada äventyrsbad

En rolig aktivitet som brukar vara populär för hela familjen det är att bada äventyrsbad. Njut i bubbelpoolen eller passa på att åka rutschkana, eller varför inte ha det roligt och leka i vågbassängen? Det finns något som passar för hela familjen i att besöka ett äventyrsbad!

Hoppas ni tyckte om våra sportlovstips om vad man kan göra i Stockholm på sportlovet!

Läs mer: Sportlovsaktiviteter i Göteborg: Roliga utflykter för hela familjen

Läs också

  1. 40 (!) roliga saker att göra på sportlovet med barn
  2. När är det sportlov 2024? Sportlovsdatum för alla orter!
  3. Inför sportlovet: 10 prylar till uteleken
  4. Sportlov special: 5 grymma tips för skidsemestern
  5. 5 saker att göra hemma på sportlovet