Sportlovsaktiviteter i Malmö: Så maxar ni ledigheten!

Nu är det snart här, det efterlängtade sportlovet i Malmö stad.

Här kommer tips på sportlovsaktiviteter i Malmö.  Vecka 8 är det som gäller för alla Malmöbor!  Loppi listar lite olika aktiviteter som ni kan hitta på tillsammans som familj, eller som barnen kan göra ihop med sina kompisar. Häng på vetja!

Hylliebadet- en plats för kompisar

Hylliebadet är ett populärt vattenpalats i Malmö stad. Här kan ni simma, leka med kompisar, åka rutschkana ner i vattnet och hitta på andra roliga aktiviteter som passar hela familjen, både stors som små. Så häng på och ta med familjen eller era vänner på ett riktigt roligt vattenäventyr!

https://malmo.se/Uppleva-och-gora/Bada-och-simma/Hylliebadet/Oppettider–priser.html

Almviks 4h gård- gården mitt i staden

Almviks 4h-gård, ligger belägen mitt i city. Man har som motto arr lära barn om djur och natur. Detta görs och efterlevs genom 4h:s motto som är: ”Lär genom att göra”. 4h-gården skall i den möjligaste mån efterlikna en svensk bondgård. Djuren är från Sverige och växterna likaså. Kom och hälsa på dem för ett lantligt äventyr för hela familjen, mitt i stan!

http://www.almviks4h.se/

Big bowl bowling

Varför inte göra något annorlunda och spela bowling ihop med hela familjen? På Big bowl bowling finns allt som behövs för att slå en strike i bowling och göra det tillsammans med dem du gillar allra mest! I denna bowlinghall så finns det hela 40 banor som sköter poängräkningen helt automatiskt. För barnen finns det lättare klot och uppfällbara räcken. På det viset maxar de sin chans att vinna över oss vuxna. Det rekommenderas att barnen är minst 7 år för att spela, för de små finns det en lekhörna.

https://www.barnsemester.se/attraktioner/big-bowl-bowling

 Bounce Malmö

Bounce är en värld där väggar blir golv och regeln för gravitation inte längre existerar. På Bounce finns trampoliner för alla åldrar, en X-park där du tar dig igenom hinder som en Ninja Warrior och även en parkourbana att öva dina trix i. Här får barn (från 2 år), tonåringar och föräldrar en gemensam upplevelse som innebär både skratt och glädje. Det finns ett café samt fri parkering i anslutning. Här finns det också möjlighet att anordna sitt kalas!

https://www.bounceinc.se/

Med dessa tips på sportlovsaktiviteter i Malmö är förhoppningen att ni ska få ett riktigt fartfyllt, och spännande sportlov tillsammans!

Vet du fler roliga aktiviteter i Malmö? Kommentera så lägger vi till i listan!

 

Artikelbild: Envato.com

 

Läs också

  1. 5 saker att göra hemma på sportlovet
  2. Sportlovsmat – 5 recept barnen älskar
  3. 40 (!) roliga saker att göra på sportlovet med barn
  4. Pyssel på sportlovet: Vik pappersflygplan och pappersbåtar
  5. När är det sportlov 2024? Sportlovsdatum för alla orter!