Skämtartiklar – roliga presenter till barn

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. 

Är det dags för bus och skoj? Här listar vi roliga skämtleksaker som passar för barn.

Ibland är det roligt att förgylla vardagen med ett klassiskt skämt. För barn och ungdomar kan det vara ännu roligare att skoja till det med en skämtartikel – och det kan ju vara den perfekta presenten till barn som vill skämta med sin mamma och pappa! Vad sägs om en klibbig mördarsnigel, den klassiska pruttkudden eller fisspray? Här är redaktionens favoriter!

Läs också: DIY: Färgglad och busenkel bubbelkonst

Skämtartiklar som överraskar

Kastsmällare

1. Kastsmällare

Du kan överraska någon med en ofarlig kastsmällare. Kasta eller trampa på den och få en liten oväntad smäll. Du hittar kastsmällare HÄR.

Mördarsnigel

2. En läskig klibbig mördarsnigel

En läskig och klibbig mördarsnigel kan vara kul att lägga i föräldrarnas säng. En mördarsnigel är en oönskad gäst i trädgården och är mindre kul att hitta under kudden. Den här mördarsnigeln ser ut som en riktig mördarsnigel. Du hittar den HÄR.

 

Skämtartiklar för fuskaren

Fusktärning

3. Fusktärning

Det kan vara kanonkul att skoja med vuxna genom att tärningen man slår nästan alltid visar sexor. Det gäller att ha två likadana tärningar där den ena är en fusktärning och den andra är vanlig. Se till att de vuxna har den vanliga tärningen och barnen fusktärningen.
Fusktärningen som oftast ger sexor hittar du HÄR.

 

Skämtartiklar som får dig att fnissa

Pruttkudde

4. Pruttkudden – barnens favorit

Barnens favorit brukar vara den klassiska pruttkudden som du kan lägga under soffkudden. När någon sätter sig i soffan låter det som om de pruttar. Du hittar en stor variant av pruttkudde HÄR och en mindre variant av pruttkudde som du kan ha på nyckelringen HÄR.

Fisspray

5. Luktspray – fisspray

En spray som du kan spraya i rummet för att göra vuxna förvirrade kan vara jättekul. Lukten är värre än tåsvett, ruttet ägg och luktar äcklig fis. Fissprayen hittar du HÄR.

Sprutande toasits

6. Sprutande toasits

Med den lilla anordningen kan du skapa ett roligt skämt när föräldern ska gå på toa. Man fyller den lilla röda behållaren med vatten och sätter den under toasitsen. När föräldern sedan sätter sig på toa så får de en överraskande skvätt där bak. Den sprutande toasitsen hittar du HÄR.

Artikelbild: Pexels

Mer:

Presenter med Alfons Åberg-tema

3 presenttips för ett barnsmycke till dop och födelsedag