LOPPIs profiler växer på Youtube – missa inte härligaste familjekanalerna!

LOPPIs profiler ökar på Youtube

Vardagsvloggar, matinspiration och träningstips. Flera av LOPPIs profiler har bestämt sig för att bjuda på rörligt innehåll – och succén är ett faktum.

Det har väl knappast undgått någon att Youtube är här för att stanna. Nu har plattformen, som länge dominerats av kanaler med yngre innehållsskapare och målgrupp, även börjat locka till sig mammorna. Och det hurrar vi för! Att få hänga med i mysiga vardagsvloggar, inspireras på matfronten och få lite pepp och tips kring träningen får vi inte nog av. Att dessutom få komma våra profiler ännu närmre är en grym bonus!

LOPPIs toppbloggare Gabriella Joss blogg har varit en av de största mammabloggarna länge nu, och det var inte helt oväntat att läsarna skulle vara sugna på att hänga med även på Youtube. För bara ett par veckor sen bestämde hon sig för att satsa ordentligt på kanalen, och redan närmar hon sig 10 000 prenumeranter.
– På min kanal får tittaren en rejäl inblick i vår vardagliga vardag! Vi bjuder just nu mest på vloggar ur familjelivet. En del annat kul också såklart. Youtube är roligt för att man får dela med sig av sitt liv på ett helt nytt plan och får på något vis en ännu djupare relation till sina följare, säger Gabriella.

Från träningstips till pappaperspektiv

Behöver du träningstips och motivation att ta med till gymmet är Ellen Färnströms, även känd som Fitspooration, kanal något för dig. På kanalen bjuds det på konkreta tips på övningar, blandat med roliga vloggar där man får lära känna Ellen ännu bättre.

På familjelivsfronten ser Stefan Lagergren, känd från bloggen Herr och Fru Lagergren, till att vi får även ett pappaperspektiv. På Stefans kanal går just nu säsong tre av charmiga Papparapporten, där tittaren får följa med under föräldralediga dagar, och bolla ämnen som är aktuella under småbarnsåren. Även Therese Wickman bjuder på glimtar ur hennes vardag på hennes Youtubekanal, och Hugo Rosas har en gång för alla kommit igång med vloggandet vilket har resulterat i en, inte helt oväntad, succé.

Läs också

  1. Igenkänning, humor och familjeliv - missa inte Papparapporten!
  2. 10 klipp med barn och djur du bara måste se