Igenkänning, humor och familjeliv – missa inte Papparapporten!

Stefan Lagergren gör Papparapporten!

Vardagsglimtar, föräldrasnack och hög igenkänning. LOPPIs toppbloggare Stefan Lagergren bjuder nu även på rörligt material i form av Papparapporten. Det här vill ni inte missa!

Till bloggen Herr och fru Lagergren strömmar tiotusentals besökare i veckan för att ta del av Stefan Lagergrens och hustrun Angelica Lagergrens liv som föräldrar till pseudotvillingarna Alice och Philip. Här blandas lättsamma vardagsbetraktelser med allvarligare inlägg om de tuffare bitarna som hör till livet som förälder. Mixen går hem, för paret fortsätter växa både på blogg och respektive instagramkonton.

Läs också: 15 aha-upplevelser alla nyblivna föräldrar drabbas av

Nu är tredje säsongen av Papparapporten igång

Men det finns ännu mer att hämta för den som gillar familjen Lagergren. Just nu är tredje säsongen av Stefans Youtubeserie Papparapporten igång, där tittarna i rappa, roliga och personliga avsnitt får hänga med Stefan under föräldraledigheten. Hittills har han tagit med följarna på Penny Schulmans legokalas i Mall of Scandinavia, på familjesemestern till Kos och när han försöker sig på konststycket att träna tillsammans med barnen. Missa inte att prenumerera på Stefans Youtubekanal för att inte missa kommande avsnitt av Papparapporten, du hittar den här!

Läs också

  1. 9 svettiga tillfällen med barn - Angelica Lagergren listar!
  2. Tvillingpodden gör succé! Du har väl inte missat Sveriges skönaste podcast?