Drömmen om det perfekta påskpysslet – i samarbete med Panduro

Dags för påskpyssel. Kan du se det framför dig? Familjen sitter runt bordet, barnen är snälla och du lyckas måla dina ägg sådär löjligt perfekta. Som värsta proffspysslaren liksom. Eller hur! Släpp drömmen om det perfekta påskpysslet och välkomna lite lagom påskkaos istället. För det är ju ändå så det ser ut i de flesta barnfamiljer. Och det gillar vi!

Stilrena ägg i svart och vitt är bara att glömma, åtminstone om barnen får bestämma. Men vad sägs om en skön kompromiss? I Panduros DIY-film visas olika sätt att dekorera ägg, från snyggt och trendig till tokroligt och crazy. Låt alla i familjen göra sin favorit.

 

Jag kan själv

En idé vi gillar är att låta barnen göra sina egna påskägg. Och då är det en princip som gäller – ju mer färg och blingbling desto bättre! Så fritt fram för härligt färgglada och galna påskägg, som barnen kan göra alldeles själv. Visst kan det bli lite kladdigt. Men skydda bara bordet med lite plast och låt kidsen go wild!

 

Enkelt och fint
Visst skulle det vara mysigt om man hade all tid i världen till att påskpyssla, måla ägg med ena handen och göra en vacker påskdukning med den andra? Men riktigt så ser det ju inte ut. Åtminstone inte för de flesta av oss. Nej, hit med ett kul pyssel, som går hyfsat snabbt och är enkelt och samtidigt som vi kan känna oss lite barnsligt stolta när gästerna berömmer den översnygga dukningen. Som det här till exempel. Allt som behövs är papper, sax och tio minuter.

Skärmavbild 2015-03-25 kl. 14.14.51

Klicka här för att ladda ner en enkel mall för att skapa äggblommorna på bilden ovan.

Tio-i-topp-påsksatser

Panduro har samlat några av sina mest populära produkter och storsäljare inför påsk. På topplistan hittar du pysselsatser som du och familjen kan pyssla ihop tillsammans, både enkelt och roligt! Flera av pysselsatserna finns dessutom till rabatterat pris. Du hittar påsksatserna här.

Skärmavbild 2015-03-25 kl. 14.16.01

Erbjudande! Just nu erbjuder Panduro dig som LOPPI-läsare hela 20% rabatt på ordinarie priser vid köp på webben under perioden 26 mars – 12 april 2015. 
Erbjudandet gäller ett köp och kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden. Använd rabattkod 50395 för att utnyttja erbjudandet. Börja din pysselshopping hos Panduro redan nu.