Black Friday: Här är de bästa erbjudandena på leksaker

Black Friday Leksaker

Är du ute och black week scrollar efter julklappar redan nu? Då är du helt rätt ute. Skippa trängsel, hets och långa coronaavstånds-köer i butikerna och klicka hem dina julklappar digitalt i år. Vi har listat leksaker som passar bra till barnen, kusinerna, julkalendern eller till julklappsspelet? Varför inte passa på under årets mest prisnedsatta vecka – black week. Vi har listat de bästa fynden här.

Artikeln innehåller annonslänkar

 

Black Friday erbjudanden på roliga leksaker

Greta Gris med ljudeffekter – 50% black friday rabatt

Greta Gris i mys-plyschformat och ljudeffekter. Perfekta leksaken till den lilla som har Greta Gris-crush. Priset är nedsatt från 559:- till 279:-. Som hittat! Klicka hem Greta Gris här. 

Black Week Åhlens Leksaker Greta Gris

 

Big Pack Leklera – 70% black friday rabatt

Stor pack med färgglad leklera från Babyshop. Riktigt vass deal med 70% rabatt. Betala 89:- istället för 299:- bara under Black week. Från åldrarna 3 år och upppåt. CE-certifierad. Bara fantasin sätter gränserna. Ta del av Black Week erbjudandet här. 

Black Week Leksaker Babyshop Leklera

My First Kickbike Rosa – 50% black friday rabatt

Min första kickbike från populära märket Stoy. Det lilla busfröet kommer älska sin första sparkcykel. Främjar utomhuslek och fysisk aktivitet. Lätt att hålla balansen på och utvecklande för motoriken. Perfekta julklappen till ett riktigt förmånligt black week pris. Ta del av black week erbjudandet här. 

Black Week Leksaker Babyshop Kickbike

 

Twister Ride on bil – 20% black friday rabatt

20% på denna stilrena Twister Ride on bil från Babyshop. Små snurrhjul i gummi som gör att ditt barn kan ta sig runt roligt och enkelt. Passar åldrarna från 12 månader och upp till tre år. Hjälper till att utveckla ditt barns balans, motorik och styrka. Roligt för syskon att ha varsin men kräver uppsyn av föräldrar. Klicka hem din Twister Ride on bil från Babyshop här. 

Black Week Leksaker Ride on bil Babyshop

 

Babblarna Godnattbok – 25% black friday rabatt

Se fram emot läggdags med Natti Natti Babblarna godnattsaga. Kommer med en liten mjuk leksak. 25% rabatt hos Babyshop. Klicka hem din Babblarna godnattbok här. 

Black Week leksaker Babyshop Babblarna Godnattsaga

 

Populära leksaker att fynda på Black Friday

Leksaker är en av de populäraste produkterna att fynda på Black Friday. Alltifrån dator och tv-spel, sällskapsspel, gosedjur, dockor, små leksakskök till babygrejer som tuggringar, lära-gå-stol och babygym. Det många göra är att passa på att shoppa det man redan har tänkt att shoppa på just Black Friday eftersom priserna då är lägre än vanligt. Många passar även på att shoppa julklappar och underlätta hetsen som brukar uppstå framåt mitten av December. Det kan vara en god idé att jämföra priser på olika hemsidor innan man beställer något på Black Friday. På så sätt ser du till att du får den absolut bästa black friday rabatten. På just kategorin leksaker har vi gjort detta åt dig så du slipper. Hoppas du fann artikeln ovan inspirerande och om du inte gillade leksakerna vi listat åt dig, kanske du fann inspiration till något annat.

*Priserna kan komma att ändras

 

Läs också

  1. Allt du behöver veta om Black Week 2022: Butikernas bästa rea
  2. Black Week hos Babyshop - upp till 55% rabatt