5 Black Friday rabatter för dig som ska köpa babyskydd

Black friday babyskydd

Under barnets första tid i livet är det nog få som vill kompromissa med säkerheten. Därför att ett bra babyskydd, av hög kvalitét och säkerhet ett måste när barnet ska åka bil. Vi har samlat ihop de bästa erbjudandena från olika varuhus som säljer babyskydd till ett rabatterat pris nu under Black Friday. Passa på och införskaffa babyskyddet nu under Black Week.

Artikeln innehåller annonslänkar

 

5 Babyskydd till Black Friday priser!

 

Babyskydd Bugaboo Turtle Air by Nuna, Babyshop – 2 499:-

Perfekt city babayskydd från Bugaboo, Babyshop. Justerbart nackstöd med 7 olika lägen. Godkänd för användning i flygplan för den resande familjen. Finns även i Steel blue. Stilren och klassisk modell till rabatterat black friday pris. Så passa på!

Maxi Cosi Pebble Red, Baby V – 1 295:-

Maxi-Cosi Pebble är ett babyskydd för barn mellan 0 – ca 12 månader (max 13 kg). Pebble ger hög komfort och förenklar hur man sätter barnet i stolen. Pebble väger endast 4,1kg och fungerar tillsammans med de flesta barnvagnar på marknaden.

Cybex Cloud Z babyskydd, Baby V – 3 095:-

Detta barnskydd från Cybex har unika säkerhetsfunktioner såsom justerbart nackstöd i 11 positioner och har också en sele som justeras automatiskt när nackstödet höjs.

Maxi Cosi Coral 360 babyskydd Essential Graphite, Babyshop – 3 295:- 

Detta babyskydd från Maxi Cosi vann RedDot Award 2o21 – och det av en anledning. Den har nämligen en 360 graders roteringsmekanism som gör att det är bekvämt och enkelt för barnet att sitta i barnskyddet.

Britax Brömer Baby-Safe iSense Babyskydd, Babyshop – 2 995:-

Detta babyskydd har ett överlägset skydd mot sidokrockar och vadderade sidovingar som absorberar kraften vid sidokollisioner. Detta barnskydd går också att rotera.

Bildkälla: Artim Vartitsim/Shutterstock

Läs mer:

Läs också

  1. Black Friday special: fynda LEGO från Webbhallen
  2. Allt du behöver veta om Black Week 2022: Butikernas bästa rea
  3. Black Week hos Babyshop - upp till 55% rabatt