Danijela om sorgen efter sin änglason: ”Älskade Lyon”

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig ” – så skriver bloggaren Danijela Pavlica. Nu öppnar hon upp sig om sorgen efter att hon förlorade sin son i magen.

Tidigare delade Danijela ”Dani” Pavlica med sig av ett inlägg som väckte stor empati och kärlek. På Instagram beskrev hon chocken och sorgen för hela familjen – deras son hade inga hjärtljud och var borta.

”Vår älskade änglason. Så förfärligt och orättvist. Vi har förlorat vårt barn som dog i magen”.

På Instagram beskriver Danijela hur hon in i det sista hoppades att läkarna hade fel, att han skulle komma ut och börja andas.

”Det är fortfarande otroligt svårt att förstå att detta har hänt och det gör otroligt ont men vi är så otroligt tacksamma och vill verkligen tacka er alla för stöd och engagemang från djupet av mitt hjärta”, skriver hon till sina följare på Instagram.

Vill hjälpa andra

Danijelas 30-årsdag, den 3 mars, blev raka motsatsen än vad hon hade förväntat sig.

”Tanken var att du skulle finnas här på min stora dag och jag har haft svårt att ställa om tanken på att du inte var där med mig. Även om du finns i våra tankar varenda sekund.”

Hon fortsätter.

”Det här året blir allt annat än vad vi tänkt att det skulle bli men det kommer inte ta bort minnet av dig. Jag känner mig också starkare nu och hoppas jag kan hjälpa andra av att dela med mig.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Danijela Pavlica (@danipavlica)

Nu har Danijela startat en insamling till Spädbarnsfonden för att minska spädbarnsdöd. ”Hjälp mig att hjälpa Spädbarnsfonden så att inga fler föräldrar där ute ska behöva begrava sitt barn om det går att förhindra.”, skriver hon i inlägget.

Här kan du vara med och bidra. 

Vi på Loppi skickar all kärlek och styrka till er.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Danijela Pavlica (@danipavlica)

OBS! Artikelbilden är inte Danijelas utan hämtad från Crystal Kirk/ Shutterstock.com