Från sextorka till sexorka – tips för ökad sexlust

rfsu_sexorka

Som småbarnsförälder kan lusten till sex och närhet vara bortprioriterat. Visste du att 1 av 4 har sex en gång varannan månad eller mindre? Stress, trötthet och brist på tid är några av orsakerna till sextorkan. Här får du de bästa tipsen för hur du hittar tillbaka till lusten, sexorkan och pirret igen.

Vinn SPA-weekend – värde 4.000 kr

Tävla om en härlig SPA-weekend på Falkenberg Strandbad för två värde 4.000 kr.

Så gör du för att tävla:

Ge oss ditt bästa ”sexorka-tips” senast den 24/3 2017.

1:a pris: Spa-weekend på Falkenberg Strandbad för två (värde 4000kr)
2-10:e pris: Lust & Energikit (värde 600kr)

Ev. tävlingsskatt betalas av vinnaren

I samarbete med RFSU 

Foto: Istockphoto 

Skicka in ditt bidrag nu!


4 kommentarer

 1. Sara Bergman skriver:

  Hej, Bästa tipset. Boka date med varann, hemma, när barnen lagt sig. Klä er snyggt, sexig klänning tex. Sitt ner med tända ljus, musik och nåt gott att äta och dricka. Ta er tid att verkligen prata och se varann i ögonen. Man behöver verkligen inte fixa barnvakt och ”gå ut”. Större chans till mys och sex hemma utan krångel. Man får upp ögonen för varann igen. Lycka till!

  1. LOPPI LOPPI skriver:

   Bra tips Sara! 🙂

 2. Anna skriver:

  Mitt bästa tips är att ta vara på varje stund att se sin partner och uppvakta den, även om det bara är en oväntad kyss! Kyssar är ju (oftast) det första steget man tar innan sex så att kyssas oftare är garanterad vinst för sexorken! Har man lyckats kyssa varann några ggr per dag så har man väckt lusten o när barnet/barnen somnat kan man fortsätta 😚
  Om man vill garantera sexork är stayups under pyjamasen perfekt, mannen får gärna veta tidigt att de finns där och får sedan fantisera under alla nattrutiner om vad som komma skall 😃 så även om man är trött då så tar sexorken över!
  Man kan även duscha bort sextorkan. Varför inte avsluta dagen i duschen tillsammans när barnen somnat!? 💙💦
  Finns massage och 100 saker att ge som förslag, men i slutändan handlar det faktiskt om att skapa tillfällen i vardagen -för att se varandra, få varandra att känna sig speciella, attraktiva och älskvärda! Det krävs tanke, kärlek och ansträngning precis som i början när man föll för varandra. Det är inget man bara får serverat (om man nu inte vinner en spa-weekend😉)

  /Anna – nybliven mamma som sakta men säkert börjat sexorka igen ✌️

 3. Kalle skriver:

  Älskar ditt inslag, PS kolla gärna min blogg

Visa kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar!