Alla vinnare under VMB Influencer Awards 2019

Söndagen den 8 september gick VMB Influencer Awards 2019 av stapeln. Det bjöds på nätverkande, mingel, inspirerande föreläsningar med fokus på karriär, kvinnligt entreprenörsskap i kombination med balans i livet.

Under dagen prisades även flera framstående influencers för deras insatser under året. Det delades ut priser i sex olika kategorier: årets trendsättare, årets uppstickare, årets nykomling, årets storyteller, årets igenkänning och årets hjältepappa. Se alla nominerade och vinnare i listan nedanför.

Alla vinnare i VMB Influencer Awards 2019:

Årets Trendsättare:
En förälder som alltid är först med det senaste, visar vägen och inspirerar andra att göra likadant. Är det något som är på väg att trenda så kan man vara säker på att höra det hos den här profilen.

De nominerade:

Cissi Fioriniello – Cissi inspirerar med urgullig syskonmatchning på söta döttrarna, to-die-for garderober och vem vill inte ha en uppsättning hårrosetter efter att ha följt Cissis konto?

Denise Desmond – Coola Denise inspirerar oss med sin tuffa, sportig och naturliga stil där både värme och glimten i ögat gör henne till en äkta trendsättare. Ett av hennes motton är ”jämför dig aldrig med någon annan.”

Sanna Wester – Vi är många som inspireras av Sannas stilsäkra val, vackra hem och renoveringsinspiration som får oss att vilja måla om köksluckorna latte-beigea!

Vinnare: Denise Desmond

Motivering: Coola Denise inspirerar oss med sin tuffa, sportig och naturliga stil där både värme och glimten i ögat gör henne till en äkta trendsättare. Ett av hennes motton är ”jämför dig aldrig med någon annan.”

Årets Uppstickare:
En modig förälder som vågar bryter normen och går sin egen väg utan att tvivla på sin sak eller bry sig om vad massan tycker.

De nominerade:

Amalia Braunsthal – Varför bo i villa och ha en Volvo, när man kan bo i en husbuss på 6 kvadrat och slå ner bopålarna för dagen där det känns bäst. Amalia och hennes familj lever livet många drömmer om med mindre prylar, vara här-och-nu och vara fri. 

Liv Grenell – Liv ger oss via sina sociala kanaler insikt och kunskap om att barn med autism har precis lika stor rätt till ett värdigt liv som alla andra – att tänka annorlunda är inte fel, bara just annorlunda. 

Mammasanningar Vivi Wallin – Vivi säger precis som det är – rakt upp och ner och mitt i prick. En exemplarisk uppstickare och talespersoner för alla oss mammor som ger både skratt, värme och välbehövlig igenkänning.

Vinnare: Mammasanningar Vivi Wallin

Motivering: Vivi säger precis som det är – rakt upp och ner och mitt i prick. En exemplarisk uppstickare och talespersoner för alla oss mammor som ger både skratt, värme och välbehövlig igenkänning.

Vivis tips till alla som vill lycka stärka sitt eget varumärke var att välja ut inriktning och satsa på den.

– Det blir lättast för dig och bäst både för följare och samarbetspartners, sa hon efter prisutdelningen.

Årets Nykomling:
En förälder som är rykande färsk i influencerbranschen och fått många följare på kort tid i sina kanaler.

De nominerade:

Hanna Alenskog – Tvillingmamman Hanna har tagit oss med storm sedan hon satte igång för fullt med sina sociala kanaler – inte minst Youtubekanalen. Värme, skratt och en härlig blandning småbarnkaos med mycket kärlek.

Moa Westöö –  Moa visar småbarnslivet precis som det är och bjuder in oss följare till en ärlig och härlig vardag. Under året har hon verkligen kommit upp i mångas flöden och i Youtube-rutan. Vi spår att det kommer att fortsätta!

Sofie Gullström – Sofie blev känd för många via populära tv-serien Unga Föräldrar och under året har hennes influencerkarriär tagit rejäl fart. Fina ärliga bilder från en fartfylld vardag och en härlig familj!

Vinnare: Sofie Gullström

Motivering: Sofie blev känd för många via populära tv-serien Unga Föräldrar och under året har hennes influencerkarriär tagit rejäl fart. Fina ärliga bilder från en fartfylld vardag och en härlig familj!

Sofie delade under eventet med sig av ett litet tips till oss så här inför hösten:

– Tänd ljus, mys och omringa dig av människor du tycker om. Och ät inte bara tacos på fredagar, duka upp till tacomåndag och njut!

Årets Storyteller:
En förälder som är vass på att producera content som berättar en story och fångar följarna. Den röda tråden märks tydligt i allt som skapas.

De nominerade:

Emmely Persson – Emmely är en innehållskapare av rang som tillsammans med sin kille förtrollar oss med magiskt, drömmiga bilder med touch av både artisteri och twilight. Hon bjuder även in oss till sin vardag precis som den är.

Moa Hellström – Moas kreativitet, starka känsla för både text, bild och video samt härliga och ärliga sätt att berätta om sitt liv gör henne till en vass storyteller, vilket inte minst syns på hennes skyhöga engagemang. 

Stina Jansson – Stina tar oss med in till sin härliga värld med massor av blommor, klänningar, natur och kärleksfullt familjeliv. Vi inspireras av hennes bohemiska och färgsprakande flöde.

Vinnare: Moa Hellström

Motivering: Moas kreativitet, starka känsla för både text, bild och video samt härliga och ärliga sätt att berätta om sitt liv gör henne till en vass storyteller, vilket inte minst syns på hennes skyhöga engagemang. 

Årets Igenkänning:
En förälder vars följare känner “exakt så är det!“ när dom besöker profilens kanaler. Den här personen delar med sig av det roliga, urspårade, sorgliga och vardagstrista som livet bjuder på.

De nominerade:

Camilla Essen Möller –  Att få ihop livet med tio barn, gård och djur är verkligen en bedrift! Men Camilla leder sin klan med varm och trygg hand, och delar med sig av både högt och lågt till sina följare på ett ärligt och igenkännande sätt!

Linn Andersson – Många ensamstående, enastående mammor har känt igen sig i Linns liv – livet är verkligen inte alltid en dans på rosor och det är tufft att vara småbarnsmamma, både med och utan en partner vid sin sida. Men Linn visar att man klarar mer än man tror och att kärleken kan komma igen!

Malin Gabrielsson – Att vara förstagångsförälder kan vara både pressande, stressande och osäkert. Malin ger oss en ocensurerad och ärlig bild av livet med ny bebis och Youtubande komiker till man. Det är en härlig blandning av bajsblöjor och bebishumor på hög nivå.

Vinnare: Malin Gabrielsson

Motivering: Att vara förstagångsförälder kan vara både pressande, stressande och osäkert. Malin ger oss en ocensurerad och ärlig bild av livet med ny bebis och Youtubande komiker till man. Det är en härlig blandning av bajsblöjor och bebishumor på hög nivå.

Malin var efter prisutdelningen väldigt stolt och glad över sitt pris då hon själv säger att meningen med hennes väldigt privata konto är att visa upp alla sidor av föräldraskapet så alla kan känna igen sig.

Under VMB Influencer Awards delades det också ut pris till Årets Hjältemamma/pappa – En mamma eller pappa som går genom livets hårdare prövningar och hjälper andra genom att dela med sig av utmaningarna i livet. Vinnaren av detta pris har valts av en jury och har därför inte gått att rösta på.

Vinnare: Elliot bakar

Motivering: Elliot föddes med Crouzons syndrom och ett stort bakintresse. I slutet på 2017 öppnade Elliots pappa Oscar upp ett instagramkonto där han varje vecka la ut filmer på när treåriga Elliot vispar, knådar, blandar och dekorerar. Målet med kontot Elliotbakar som nu är uppe i 84 tusen följare är att sprida budskapet att annorlunda är bra och till och med fantastiskt!

Se mer från VMB Influencer Awards 2019 i videon nedanför!