Frida Fahrman gästar drömbröllop

Frida Fahrman gästar avsnitt sju av Drömbröllop med Johanna & gäster. Johanna gav sin bok till Frida när hon hörde att hon skulle gifta sig och inte kort därefter hörde Frida av sig och bad om hjälp med planeringen. Frida och hennes blivande man, Hampus skötte planeringen själva med lite sparkar i baken och hjälp med vissa saker av Johanna.  
– Jag har nog ännu mer dig att tacka än jag velat erkänna, säger Frida.

Foto: Johannas privata 

Frida har i sommar varit gift i ett år och bjuder i detta avsnitt på massor utav bra tips för den som planerar sitt bröllop. Hon pratar bland annat om att hålla vigselplatsen hemlig och vad hon med facit i hand gjort annorlunda om hon vetat hur lång tid vissa saker tar.

 

Vad har man högst på  prioriteringslistan?

Hur kan man mötas som par när man har olika prioriteringar? Frida och Hampus hade lite olika prioriteringar men löste det lite med hjälp av Johannas prioriteringslista.

Frida berättar att de valde en unik plats för sin vigsel och därför valde att hålla den hemlig fram till gästerna anlände på dagen för vigseln.

– Vi ville att det skulle bli ett överraskningsmoment, säger Frida.

Johanna och Frida pratar om hur viktigt det är att förbereda ordentligt. Packa upp allt ur kartonger, ta bort all plast från servetter och ljusstakar, klipp ut allt som ska klippas ut och så vidare. Allt sådant tar så otroligt mycket tid de sista dagarna annars. Det är ett otroligt bjussigt avsnitt med massor av bra tips för er som planerar att gifta er. In och lyssna!

Du lyssnar på podden här:


Gå med i facebookgruppen för drömbröllop här

Läs också

  1. Rebecca Stella gästar Drömbröllop
  2. Premiär för Drömbröllop säsong 2
  3. Malin Gramer gästar drömbröllop